Близки до Мария: Повтаря до несвяст, че трябва спешно да намери богат мъж! Тревожим се за нея! (ВИЖ ТУК)

Na Mariq i trqbva speshno bogat muj

Вчера мрежата остана шокирана от голата снимка на Мария. При това направена напълно нескопосно, очевидно е бързала да публикува какво да е, но да е гола.

Да, Мара Отварачката не блести с ум и класа, правила е хиляди простотии, но да се снима в такъв вид… това поне не беше правила досега.

Ясно е, че причината е окончателната й раздяла с Мирослав Соколов и фактът, че остава сама, без пари и ще трябва да се издържа, както намери. При все, че Мария отдавна няма кариера – не и такава, от която да живее в лукс, положението е малко „изуй гащи“. Е, тя вече изу сутиен, но очакваме да слезе и надолу…

Че с Миро Дзвера са категорично разделени стана ясно и от неговото поведение, когато се показа щастлив и заобиколен от леки гърли в Гърция. А преди това той никога не си е позволявал подобни волности, знаейки, че с Марчето ще се прегърнат отново.

Пълният шок обаче дойде от близки до чалгарката, които не скриха тревогата си за нея.

„Тя е като побъркана. Постоянно повтаря, че спешно трябва да си намери мъж и то богат мъж. Само това й е в главата и прилича на обсебена. И преди не е искала да седи сама, но сега… Това, че е прехвърлила 40-така ли е причината, друго ли, но не е нормално да търсиш свестен мъж гола в нета“, коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Близки до Мария: Повтаря до несвяст, че трябва спешно да намери богат мъж! Тревожим се за нея! (ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?