Голямата Нешка Робева изригна: Не сме станали чак такива олигофрени да смятаме Америка за миротворител, а Русия за агресор

Голямата Нешка Робева изригна: Не сме станали чак такива олигофрени да смятаме Америка за миротворител а Русия за агресор

Нешка Робева изригна по темата за лошата Русия и добрите Щати!

Голямата Нешка Робева не се сдържа и изригна по темата, която е номер едно у нас от години насам, много преди войната в Украйна. А именно темата за „лошата“ Русия и „добрите, мили“ Съединени щати.

Нешка Робева не крие потреса си от видиотяването на масите

Робева, както винаги, е директна и говори с думите, идващи от сърцето й, а не с премерени лицемерни фрази. Затова и попита директно – верно ли има толкова видиотени и дебилни хора, които в себе си вярват (без личен интерес), че САЩ са ни спасители, а Русия е агресорът?!

„Да, народът ни се опростачи много и това бе направено съвсем целенасочено и умишлено. Изпростяхме – факт. Но не ми се вярва да сме станали чак такива тежки олигофрени, да сме се изчистили от всякаква мозъчна дейност дотам, че да смятаме Америка за миротворител, а Русия за агресор.

Хора, адекватни ли сте?! Нормални ли сте?! Не сте ли чували за Афганистан, за Сирия, за Ирак… Какво смятате, че правиха Щатите там – помагаха ли?! Училища ли оставиха на народите на тези бедни държави, заводи ли им оставиха, читалища ли…

Не! Оставиха им оръжие за милиарди, за да се избиват един друг. Защото това е целта – намаляване на населението на земята! И трябва да си адски прост, за да не го разбираш. Това правят сега и в Украйна. И ще го правят, докато им е изгодно. Русия е единствената, която може да спре това зло, затова е толкова „вредна и опасна“, категорична е Нешка Робева.

Чуйте още по горещата тема в това видео:

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Голямата Нешка Робева изригна: Не сме станали чак такива олигофрени да смятаме Америка за миротворител, а Русия за агресор"

Какво мислите?