Елегантен и строен – Геро се втали наполовина за 50-тия си рожден ден! Честит юбилей!

Gero se vtali napolovina za rojdenniq si den

Днес рожден ден празнува един от любимите актьори на българите, Герасим Георгиев-Геро. И не просто рожден ден, а юбилей, защото култовият водещ на „Като две капки вода“ става на 50!

Няколко месеца след като се подложи на операция, Геро демонстрира топ форма, която не остава незабелязана и за зрителите, и за почитателите му, видя първи Hotnews.bg.

Облечен в черен костюм, водещият на „Като две капки вода“ е елегантен и строен, какъвто не сме го виждали от десетилетия. Миналата година той отбеляза личния си празник с торта, но този път със сигурност ще я пропусне, за да съхрани новата си фигура

Геро на 50

Снимка: Инстаграм-профил Герасим Георгиев-Геро

„Недей да лъжеш! По-малък си от мен, а аз съм на 35! Но, все пак, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, любов, смях, щастие и нови, вълнуващи роли!“, честити сред първите Милица Гладнишка. „Честит да си!Вдъхновен, усмихнат, летящ!Да ти е хубавоооо!“, пожела Стефания Колева.

Днес Геро е сред най-търсените в гилдията и едва ли може да се оплаче от липса на ангажименти, съответно и от добро заплащане. Докато си извоюва този статут обаче, русенецът е трябвало да преодолее доста препятствия и да изтърпи не малко несгоди, включително и да работи цели 4 години за мизерните 90 лева на месец в провинциален театър.

Бил е и барман, за да оцелее. Интересното е, че се наложило Геро да избута този период, след като първо постигнал главозамайващ успех още като студент в НАТФИЗ.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Елегантен и строен – Геро се втали наполовина за 50-тия си рожден ден! Честит юбилей!"

Какво мислите?