Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ
Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ
Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ

Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ

2018 година, която премина под покровителството на Кучето, за всеки един от нас бе различна. Някои се къпаха в щастие и положителни емоции, други бяха принудени да се борят с куп трудности.

Съвсем скоро ще посрещнем най-вълшебния празник – Нова година. Едно от нещата, които сме свикнали да правим в новогодишната нощ, е да си пожелаем нещо. Но преди да отправим поглед към светлото бъдеще, е добре да анализираме внимателно годината, която си отива. Поне така съветват астролозите.

На всички ни се иска новата година да е по-добра от предишната! Сега обаче е добре да разберем какви поуки трябва да си направи всяка една зодия, преди да е настъпила годината на Свинята.

Овен

Звездите препоръчват на Овните да се отпуснат и помислят дали безкрайната гонка, която бе главна особеност в живота на представителите на този зодиакален знак, им е донесла удовлетворение в живота. Ако отговорът е „да“ – поддържайте в същия дух, но ако смятате, че в преследването на щастие сте изгубили времето си, забавете малко темпото. Не си позволявайте да бързате да живеете, а се наслаждавайте на малките неща тук и сега!

Телец

В края на годината се опитайте да си спомните всички дреболии, които ви направиха щастливи през отиващата си година. Помислете колко хубави бяха моментите на раздяла с рутината и реализирането на новите ви планове. Обещайте си, че през 2019 г. ще бъдете по-отворени за промяна.

Близнаци

Помислете за решенията, които смятате, че сте взели погрешно през 2018 г. Какво се е променило в живота ви? Какво можеше да се случи по различен начин? Може би през 2019 г. трябва да продължите да се доверявате на интуицията си? А може би трябва да се научите да се вслушвате в съветите на другите?

Рак

За Раците ще е добре през 2019-а най-сетне да излязат от зоната си на комфорт и да се опитат да живеят по по-сложен, но щастлив начин. В навечерието на новата година благодарете на всички, които внесоха нещо в живота ви и ви дариха с положителни емоции през 2018 година.

Лъв

Хората, родени под знака на зодия Лъв, много често, без да контролират емоциите, обиждат хората около себе си. Да, за вашето лидерство и авторитет, уважаеми Лъвове, сме чували много! Но може би си заслужава да се замислите над отношението си към близките и да бъдете малко по-нежни през новата година?

Дева

През следващата година си напомняйте по-често, че работата не е най-важното нещо в живота. Колко пъти през 2018 г., забравяйки за грижите си, сте подарили част от времето си на любимия? Да се гордееш с професионалните си постижения е нещо прекрасно, но не трябва да забравяте и за другите неща в живота!

Везни

Везните трябва да си спомнят колко пъти през изминалата година са помогнали на други хора, действайки срещу собствените си интереси. През 2019 г. определено трябва да се научите да казвате твърдо „не“ на молбите, които не искате да изпълнявате!

Скорпион

Оскърбявайки един Скорпион, е много лесно да го превърнете в опасен враг, който не само ще помни злото, което сте му причинили, но и ще може да си отмъсти. Скъпи Скорпиони, простете на онези, които са ви обидили и през новата година започнете живота си на чисто – без обиди и отрицателни емоции.

Стрелец

Преди настъпването на 2019 г. Стрелците трябва да осъзнаят, че свободата и самотата не винаги са синоними. Не се страхувайте да позволите на други хора да влязат в живота ви и да го направят по-щастлив! През тази година често се страхувахте от натиск. В годината на Свинята се опитайте да промените това мислене.

Козирог

През 2018 г. бяхте предимно в песимистично настроение. Не се страхувайте през новата година да вярвате в доброто! Огледайте се наоколо – около вас има поне няколко човека, на които можете и е добре да се доверите!

Водолей

Хубаво е през новата година Водолеите да се научат да се доверяват на интуицията си. Анализирайте внимателно грешките, които допуснахте, само защото мислихте прекалено много и се опитайте през 2019-а да не вървите по същия път!

Риби

Предпочитате да оставате насаме със себе си. В това няма нищо лошо, но помнете, че пълната изолация няма да ви направи по-щастлив човек. В очакване на новата година опитайте да помислите как да започнете да общувате повече с приятелите си и да завързвате нови полезни познанства. /jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?