Ето я съпругата-хубавица на Наско от Б.Т.Р. – най-накрая я показа в „Капките“! (СНИМКИ)

Eto q syprygata na Nasko ot BTR

Атанас Пенев или просто Наско от Б.Т.Р. безспорно е име, което всеки българин знае. И макар сега да е улегнал съпруг и баща, през 90-те той бе един от първите секссимволи на родната музикална сцена.

За разлика от сценичните му изяви обаче, личният живот на певеца е тема-табу за медиите. Затова всички гледаха с интерес последния лайф на „Като две капки вода“, където най-сетне видяхме красивата му съпруга, Ивана.

Ивана на Наско Пенев

Сръбкинята и нашето момче минаха през венчилото през 2017 година, но са заедно от доста по-дълго време. Като цяло рокаджията никога не е наблягал в афиширането на връзката си, така както правят по-младите му колеги. Затова и по време на живото предаване на „Като две капки вода“, зрителите бяха повече от приятно впечатлени когато я видяха в публиката.

Водещият Димитър Рачков също не скри колко е „лепа“ сръбската гостенка. „Как си се хванала с Наско?! Къде си ти, къде е той!“, проговори с леко сръбски акцент актьорът. След което побърза да разбере мнението й за изпълнението на вокалиста на Б.Т.Р., който се превъплати в образа на сръбкинята Мария Шерифович, нашумяла с победата си в „Евровизия“ през 2007 г.

Наско Б.Т.Р.

съпругата на Наско от Б.Т.Р.

„Наско е с отлично сръбски изговор, фантастише!“, похвали го чаровната дама. „Възхищавам му се, отлично изпя песента“, допълни още Ивана, която въпреки, че живее в България повече от десет години се придържа към говоренето на родния си език.

А ето колко прекрасни бяха двамата на сватбата си преди 7 години:

Наско и Ивана сватба

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето я съпругата-хубавица на Наско от Б.Т.Р. – най-накрая я показа в „Капките“! (СНИМКИ)"

Какво мислите?