Иван Христов: Ти си ми подарък от съдбата. Дано съм достоен за теб

Иван Христов: Ти си ми подарък от съдбата. Дано съм достоен за теб

Популярният телевизионен водещ и продуцент Иван Христов написа трогателен пост към порасналия вече син на половинката си Ирина Тенчева по случай рождения му ден и неговото пълнолетие.

В социалните мрежи един от най-успешните продуценти у нас сподели множество семейни снимки на порасналия вече Спас, запечатали най-съкровените им моменти заедно и написа:

„Честит рожден ден, Спаси! От днес влизаш в света на възрастните… Ти си ми подарък от съдбата. Дано съм достоен за теб.“

Спас е първородният син на Ирина Тенчева, който от известно време набира все повече популярност в социалните мрежи. За себе си той признава, че дълги години е бил невидим за околните, най-вече заради натрупаните килограми. Но срещата му с бившия участник в Survivor – Ванко, който е и фитнес инструктор, променят не само тялото, но и живота му.

През тази година Спас стана още по-популярен и с участието си в реалити формата „Къщата на инфлуенсърите – сезон 3“.

Припомняме, че Иван и сегашната му половинка Ирина Тенчева имат общ син на име Самуил. Както и, че Ирина има две по-големи деца от първия си брак, а Иван има дъщеря от брака си с астроложката Вихра Петрова.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Иван Христов: Ти си ми подарък от съдбата. Дано съм достоен за теб"

Какво мислите?