Новините на фокус
Home » СВЯТ » Кои са най-добрите предложения от CT Gaming?
Кои са най-добрите предложения от CT Gaming?

Кои са най-добрите предложения от CT Gaming?

В последните няколко години ще забележим една стабилна експанзия сред реномираните iGaming студиа. В случай, че по някаква причина си представяте геймърски студиа, не бързайте – идеята тук е, че това са разработчици на казино игри, а често за забавление с тях се изискват средства.

И ако никога не сте чували за ct gaming и развитието през годините, нека заявим и самата идея. Става въпрос за студио с изключителни традиции и налагане на световните пазари.

За да има още малко изненада, напомняме на читателите, че това е български бранд, който стартира своята дейност в зората на интернет, като и до днес е познат на световната аудитория от почитатели. Компанията се занимава и със създаването на слот машини за реални казина, както и с онлайн игри за казина в интернет. Логично е да се опитаме да открием и други брандове, като можем да видим и развитието на egt – друга родна компания в сектора, която не отстъпва на световната конкуренция. Кои обаче са най-популярните игри на този бранд.

Не е трудно да забележим, че компанията се стреми да избере някои по-семпли, но оригинални теми, които по-скоро изпращат най-добрите заглавия в селекцията на почти класически ротативки.

Можем да открием, че според самия производител, едно от любимите заглавия на аудиторията е именно Lucky Clover 777. Въпросното ще ни изпрати в разходка до Ирландия, където всеки знае за късмета на ирландците, леприконите и гърненцето със злато. Защо казваме, че е почти класическо? Ротативките от този вид ще разполагат най-често с един специален символ, докато тук имаме момента, подкова и детелина – все известни от фолклора на ирландците. Ако се чудите защо точно ирландци – нека не забравяме, че все пак говорим за компания, която все пак има почитатели в цял свят и трябва да търси познати теми.

Друго предложение може да е така нареченото заглавие 40 Treasures, което по-скоро се намира в развлекателните ротативки, използвайки по-атрактивна и приятна графика, но с тази идея, че все пак можем да открием и присъствието на герои като крал, съкровище и други символи от картите. Самото заглавие не ни ангажира, а доставя приятна емоция и цветен спектър. Радва се на висок RTP коефициент, който пък означава, че шансовете са доста добри за всеки един почитател.

Следващите две заглавия определено могат да си приличат – отново са в класическия спектър, но носят някои закачливи имена, които биха могли да привлекат запознатите с компанията и нейните модели за работа. Става въпрос за заглавия като Chilli Fruits – тук идеята е, че освен плодове, играчът може да открие люта чушка и 7-цата от класиките на едно място. Идеята е, че специалните символи могат да се различават лесно и да подсказват кога един клиент започва да се доближава по-близо до заветната печалба. Не е тайна, че компании за igaming софтуер ще мислят за един от най-семплите и елегантни методи за създаването на по-добри и красиви решения в тази посока.

Не е трудно да забележим, че играта Hot 7s x2 ще е сред предпочитаните заглавия на компанията. Все пак тук са налични същите символи или поне близки, но самото заглавие разполага с множител, който умножава печалбата по 2 за всеки един късметлия.

Според собствената класация на компанията, една игра определено може да пребори зимната апатия на почитателите на риска. Заглавието е Fruits of Desire, а идеята е наистина оригинална. Очевидно става въпрос за авантюристична рулетка, в която имаме двама героя. Освен плодове, играчите могат да отключват целите образи – има известна оригинална идея с барабаните и при малко повече късмет, срещата с един от героите ще донесе доста по-високи бонуси и инкасирането на по-сериозни печалби.

Напомняме, че все пак това са хазартни игри и забавлението трябва да е сред основните изисквания. Битката за джакпоти и надеждата, че с тях ще се промени завинаги финансовото положение на един играч, могат да се смятат за грешни. Същите се падат на случаен принцип и нямат никакви други тайни ритуали. Забавлението и удоволствието от играта ще дадат най-добри резултати.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?