Кристина Димитрова хубавее с 12 години по-младия мъж до себе си – така изглежда любовта! (СНИМКИ)

Kristina Dimitrova s nov mlad muj

Макар повечето от нас да свързват името на Кристина Димитрова с това на Орлин Горанов заради уникалните им дуети през годините, истината е, че и двамата си имат своя половинка в живота.

При Орлин това е половинката му Валя, с която са заедно вече няколко десетилетия, а мъжът до Кристина се казва Васил Чипев и споделя живота й вече близо 30 години.

Интересното при тях е, че Васил е с 12 години по-млад от красивата си половинка, но специално в тяхната двойка възрастта не е пречка, даже напротив! Доказателството – скоро двамата ще празнуват 30 години заедно.

Да, цели 30.

В момента певицата е на 64, което ще рече, че когато се е запознала с Чипев, е била на 34, а той само на 22. Оттогава до ден днешен двамата са заедно и певицата признава, че повечето хора, които не са наясно с това, отказват да повярват.

Кристина и Васил

Снимка: razkritia.com

Кристина Димитрова си обяснява сполуката на връзката си с факта, че не се е омъжвала за Васил и че той й дава свободата, от която се нуждае.

„Два пъти съм била в брак и двата пъти са ме задушавали с контрол и ревност. Аз не съм такава натура и не мога да търпя такива неща. Да, сигурно сега мнозина ще се смеят и ще се чудят как аз не съм ревнувала и „душила“ около Васил при все, че той е по-младият, но е така. Ако бях го задушила, едва ли щеше да е с мен още“, казва Димитрова.

Кристина Димитрова мъж

Снимка: Марица

Криси Димитрова и Васил

Снимка: ЗАРАТА

Тя признава само, че е оставила единия си син при баща му, когато той е бил едва на 5 годинки, но по онова време не е имала друг избор. „Дълги години ми беше обиден за това и го изживях много тежко, но ето, че в крайна сметка се сдобрихме и успя да ми прости“, казва певицата.

Кристина Димитрова с мъжа си

Снимка: kliuki.ws

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Кристина Димитрова хубавее с 12 години по-младия мъж до себе си – така изглежда любовта! (СНИМКИ)"

Какво мислите?