Мария и Рачков отново заедно! Феновете им скачат от радост:

Мария и Рачков отново заедно! Феновете им скачат от радост:

Макар от години вече да не са двойка, Мария Игнатова и Димитър Рачков имат безброй фенове, които тайничко се надяват двамата отново да се съберат в живота.

Е, това най-сетне се случи, макар и не по начина, по който си го представяме, научи Intrigi.bg. Двамата ще участват в риалити шоуто „Пееш или лъжеш“.

Комикът ще бъде водещ, а Игнатова ще е в екипа от панелисти заедно с опосумите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Вторият сезон на забавното музикално предаване започва точно след месец в ефира на Нова тв. Водещият Димитър Рачков всяка неделя ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори.

Панел от съветници, сред които и Игнатова, ще се включи активно в разпознаването на езика на тялото, движението на устните и сценичното поведение на участниците – знаци, които биха могли да отличат пеещите от лъжещите.

Любопитна подробност е, че Рачков и Мария участват заедно в предаване за първи път, откакто се разделиха преди 6 години. Дълго време те дори не се поглеждаха, което рязко сведе до минимум ангажиментите на блондинката в телевизията.

Последва леко затопляне след раздялата на Рачков с моделката Анита Димитрова.

Рачков и Анита

Снимка: standartnews.com

А само преди по-малко от половин година Игнатова престана да споделя снимки с втория си съпруг Ивайло Цветков-Нойзи след алкохолните му проблеми. В момента все още не е ясно дали двамата са заедно.

Мария Игнатова и Нойзи

Снимка: plovdiv24.bg

Сега бившата най-обичана тв двойка от феновете – Рачков и Мария, отново са сингъл и нищо чудно покрай професионалните отношения да започнат и лични такива…

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мария и Рачков отново заедно! Феновете им скачат от радост:"

Какво мислите?