Home » КЛЮКАРНИК » Мис Бони закова Цецо Андреев! (Виж как изригна срещу нападките на гримьора)
Мис Бони закова Цецо Андреев
Мис Бони закова Цецо Андреев

Мис Бони закова Цецо Андреев! (Виж как изригна срещу нападките на гримьора)

Мис Бони закова колегата си Цецо Андреев!

Гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, изригна срещу Цецо Андреев. Настоящият брадър не спести хулите си към мис Бони в Къщата на Големия брат. Отговорът не закъсня, виж как го „насоли” Борислав Соколов:

„Знам, че след много писаници, подмятания и коментари по мой адрес очаквате и моето мнение или статус… Мисля обаче след думите във видеото, няма смисъл да коментирам тази личност. Защото за разлика от него на мен никога не ми е била нужна летва, за да се сравнявам с някого.

Нямам нужда от отправна точка, за да поставям очна линия, нито от фотошоп, за да придавам на гримовете си допълнително блясък. Да, аз съм този гримьор, който първи дръзнах да излезна преди години в национален ефир и говоря за средата, в която работя.

И да, толкова години по-късно тя все още не се е променила и да, все още има „звезди“ в т.нар. „български шоубизнес“. Които поддържат изхабения си имидж с всякакви недоклатени и лошо измислени PR акции.

И да, има едни такива като момчето, които редовното им занимание е да поливат егото на т.нар.от него ,,звезди” и които, когато някоя от тях се окаже от другата страна са готови да влязат в отгледаната лично от тях джунгла и да я опустошат.

Явяването в национален ефир, говоренето от първа инстанция и категоризирането на хора носи само бели. Това от личен опит го знам.

Но явяването в национален ефир, публичното унижение, имитация, подмятания и коментари за това колко неприятни са всъщност тези от шоубизнеса… Които до преди месец правиш за без пари, за да градиш измислена популярност и да можеш да кажеш после на приятелите си, че и ти си се отъркал У ЗВИЗДИТЙЕ, е меко казано порно. Лошо снимано и зле изпълнено…

Но оставям размислите за изречените думи по смисъл и същество на тези към които всъщност бяха отправени…! Ако те се имат за трамплин чието съществуване след отскока е без значение или им е все едно публично да бъдат квалифицирани като ,, ниско интелигентни” ,значи могат да продължат ролята си на ,, трамплин за селски отскоци” и дано това ги прави щастливи!!!

Аз съм проправил път по който много млади гримьори вървят ,едни плюят и къртят, други с гордост доправят и подсилват професията достойно,но никога и никой не е бил трамплин за мен така ,както на повечето в кариерата , аз бях техният имидж-трамлин!

Гордея се с всяка моя дума, грим или жест, но не толерирам : неуките, интригантите, простащината и евтините фоерверки за бърза слава и срам на професията – ГРИМЬОР!!

Благодаря за отделеното време да прочетете моят отговор след седмици на въпроси и множество статуси без отговор…“, заяви Мис Бони.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?