Най-мощното домашно МАСЛО за РАСТЕЖ на КОСАТА: Не го отмивайте и ще видите резултатите след дни!

Maslo za rastej na kosata

Най-мощното масло за растеж на косата! Не го измивайте за екстремен растеж на косата! Представлява смес от розмарин, сминдух и черен кимион.

Тази смес от масла е много мощна, защото всяка съставка е буквално кара косата да „живне“ и ускорява растежа й, а след като ги смесите, тя стимулира космените фоликули, за да стимулира растежа на косата.

Освен това съдържа различни естествени аюрведични съставки, както и супер мощни пресни листа от розмарин! Всички съставки можете да намерите в магазин за здравословни храни или билкова аптека. Ето какво ви трябва:

смес билки

Снимка: YouTube

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ (измерени с мерителна чаша за обем на течността):

  • 30 ml семена от черен кимион (за предпочитане смлян)

черен кимион

Снимка: YouTube

  • 30 ml семена от сминдух
  • 30 ml листа от розмарин (млади връхчета)
  • 50 ml рициново масло
  • 50 ml екстра върджин зехтин
  • 12 капки етерично масло от мента/нане

ПРОЦЕДУРА:

1. Смесете всички съставки в стъклен буркан, затворете капака и оставете на тъмно място при стайна температура (в кухненски шкаф) за 3-7 дни.

микс семена

Снимка: YouTube

2. След изминалото време маслото се прецежда и се изстисква добре през двоен тензух. Налейте го в подходящ съд и го съхранявайте на тъмно място.

масло растеж на косата

Снимка: YouTube

УПОТРЕБА:

Нанесете няколко капки върху цялата коса от темето до краищата с нежен масаж на скалпа. По желание можете да отмиете маслото, но още по-голям ефект има, ако го оставите върху косата си.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Най-мощното домашно МАСЛО за РАСТЕЖ на КОСАТА: Не го отмивайте и ще видите резултатите след дни!"

Какво мислите?