Отърва кожата – пуснаха княгиня Калина от ареста след пиянската изцепка:

Отърва кожата - пуснаха княгиня Калина от ареста след пиянската изцепка:

След скандала с катастрофата, която княгиня Калина Сакскобургготска предизвика в неделя, шофирайки в нетрезво състояние, тя бе арестувана, след като отказа да даде кръвна проба, а дрегерът отчете 1,6 промила.

Сега обаче дъщерята на екс-премиер е била освободена с най-леката мярка за неотклонение „ подписка “, научи „Телеграф“.

Кварталният полицейски инспектор ще я посети днес на адреса, който е заявила в двореца Царска Бистрица, за да й връчи призовка за явяване в РУ- Самоков. Тя ще получи и препис от повдигнатото й обвинение.

Княгиня Калина беше хваната в нетрезво състояние на 19 август, след като удари колата сина паркинг на хотел в Боровец.

Според данни от охраната на хотел „Мура“ в курорта царската дъщеря е отнесла една от бариерите на паркинга на хотела. От там се обадили в полицията, а дошлия на място автопатрул я тествал с дрегер за алкохол, който отчел 1,6 промила в издишания въздух.

Според показания на свидетели ударът в бариерата е станал при маневра на заден ход. От охраната й взели ключа от автомобила, тъй като твърдят, че княгинята се е опитала да избяга. Тя отрича тази версия.

По-рано днес пред испанските медии, съпругът на Калина – Китин Муньос опровергава информацията, че е карала пила и че е отказала да даде кръвна проба. Китин твърди, цитиран от ЕФЕ, че и двамата с жена му не пият, защото са спортисти. Мореплавателят заявява, че Калина излязла да търси любимия си полинезийски папагал Лорона и била много притеснена.

Припомняме, че по-рано пък Муньос също така твърдеше, че изгубен е не папагалът, а едно от кучетата на княгинята.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Отърва кожата – пуснаха княгиня Калина от ареста след пиянската изцепка:"

Какво мислите?