Още един водещ аут от Нова телевизия? Ето коя красавица влиза на негово място

Още един водещ аут от Нова телевизия? Ето коя красавица влиза на негово място

Поредна рокада в редиците на Нова телевизия. От 11 септември на мястото на Михаил Дюзев в „Пресечна точка“ застава журналистката Анна-Мария Конова.

Тя ще представя на зрителите разширен коментар на важните теми от деня в познатото следобедно време – всеки делничен ден, веднага след новините в 16:00 часа.
Още един водещ аут от Нова телевизия? Ето коя красавица влиза на негово място

Водещата ще дискутира актуални теми, поляризиращи обществото, с известни личности и лидери на мнение, за да открият заедно пресечната точка на различните позиции.

Форматът ще се излъчва от изцяло ново студио, проектирано специално за нуждите на „Пресечна точка“ и в синхрон с последните световни тенденции. От есента предаването ще включва и нови съдържателни елементи.

„Радвам се, че бях малка част от промяната в телевизонната публицистика с „Пресечна точка“! И ръководството на Нова, с което започнахме и това с което продължихме, имаха смелостта да предложат на зрителите си качествено съдържание и коментар в рамките на един телевизионен час.

За трите години досега над 350 гости бяха свободни да изразят и защитят позициите си в диалог и спокоен разговор. Според мен и според рейтингите това беше оценено от зрителите много високо. Благодаря на всички колеги и успех занапред!“, написа на прощаване във Фейсбук Михаил Дюзев.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Още един водещ аут от Нова телевизия? Ето коя красавица влиза на негово място"

Какво мислите?