Пак се уреди! Новото гадже на Юксел Кадриев е на годините на щерка му, но ултра богата! (СНИМКИ с горещата Венцислава)

Novoto gadje na Yuksel Kadriev

Най-после стана ясно има ли жена до новинаря Юксел Кадриев. Е, има. Фенките му ще свъсят нос, но и с право. Още повече, че изгората на Юки е рядко красива и поддържана мадама.

Дали визията й е естествена, или не, не можем да твърдим. Предвид огромните финансови средства, с които разполага, незнайно откъде (не е известна на обществеността) като нищо може да има и пластични операции. Важното е, че крайният резултат си струва.

Преди дни Юксел Кадриев и Венцислава, както е името й, бяха засечени да се разхождат за ръка из столицата и да се гледат влюбено. Двамата бяха облечени стилно и в тон един с друг, а и направи впечатление, че си отиват – нищо, че Венци е долу-горе на годините на щерка му Габриела, но изглежда по-зряла.

А това, че е богата, личи по нея самата. Чантата й е за над 2500 евро на Ив Сен Лоран, а Ван Клиф са бижутата й, които струват няколко хиляди в долари. От 15 000 долара и нагоре пък струва рядката чанта Ермес Биркин, която Венцислава има в гардероба си.

Също като Кадриев, мацката обожавала Гърция и затова двамата често отскачат до там, дори и само за уикенда.

Как Юксел ще задоволява жена, която е свикнала на подобен лукс, не е ясно, но им пожелаваме любов и щастие!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пак се уреди! Новото гадже на Юксел Кадриев е на годините на щерка му, но ултра богата! (СНИМКИ с горещата Венцислава)"

Какво мислите?