Парад на красавиците в новия Парламент! Ето най-добре изглеждащите депутатки (СНИМКИ)

Parad na krasavicite v noviq parlament

Първият работен ден на 50-тото Народно събрание премина под знака на нежността. Много красиви дами се заклеха като депутати в новия Парламент и визията им не убягна от погледа на журналисти и мъжката част от колегите им.

Вече познати лица, но и много нови хубавици, част от които все още неразпознаваеми за широката публика, озариха пленарната зала на Народното събрание.

Всички те бяха стилни, заложили най-вече на черно и бяло в деловите си елегантни тоалети. Тепърва новите избранички ще трябва да покажат дали външната им красота е съпроводена и с вътрешна, с интелект, култура, диалогичност и професионализъм.

Лена Бориславова 50 НС

Снимка: hotarena.net

депутатка 550 НС

Снимка: hotarena.net

красива депутатка

Снимка: hotarena.net

За първия пост в парламента и държавата ГЕРБ предложиха също изящна дама – Рая Назарян. И двата опита тя да спечели председателското място обаче се провалиха – не й достигнаха 6 гласа, тъй като за нея гласуваха само ГЕРБ и ДПС. Политиката надделя над естетиката, но парламентът си остава мястото, където се прави най-вече политика.

И депутатите я започнаха кой както я разбира.

Лидерът на най-новата формация „Величие“ например закъсня с 20 минути за заседанието и пропусна депутатската клетва. По тази причина нямаше право да остане в пленарната зала, откъдето по покана на квесторите трябваше да напусне. Навън „полковникът“ обясни, че тепърва ще се решава кога да се закълне.

депутатки 50 НС

Снимка: hotarena.net

депутатки тоалети

Снимка: hotarena.net

елегантна депутатка

Снимка: hotarena.net

красива депутатка клетва

Снимка: hotarena.net

Рая Назарян

Снимка: hotarena.net

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов остана разочарован, че парламентът не избра Рая Назарян за председател на парламента, и обвърза този избор със съставянето на правителство. Днес обаче г-жа Назарян получи достатъчно гласове и стана новият председател на Народното събрание под одобрителните възгласи на издигналата я партия.

„Хайде да седнем и да направим едно стабилно управление, както ни нареди народът – първият, вторият и третият. Това е изходът от кризата“, бе прочитът на изборите от страна на Борисов. Третият – ПП-ДБ, обаче бяха категорични, че няма условие коалицията им да подкрепи правителство на ГЕРБ. Лидерът на ДБ в оставка Христо Иванов попита защо Борисов трябваше да счупи предишното правителство, че да иска отново от същото.

Борисов отговори, че правителството им е било свалено заради нежеланието за реформи. След около часа декларации и пожелания парламентът се разпусна. Днес първото им заседание продължава.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Парад на красавиците в новия Парламент! Ето най-добре изглеждащите депутатки (СНИМКИ)"

Какво мислите?