Подви опашка и пак е с него: Светлана Гущерова прости на Християн, даже си го татуира! (СНИМКИ)

Svetlana si tatuira Hristiqn

Всяко чудо за три дни, е казал народът, и за пореден път тази поговорка се оправда на 100%.

Най-пресният пример е светската двойка Светлана и Християн Гущерови, които дадоха чудесна храна на медиите това лято: то не бе обвинения в тормоз от страна на бореца Кирил Терзиев, след което бившата плеймейтка неочаквано обяви, че се разделя със съпруга си, в когото доскоро се кълнеше и с когото имат четири невръстни дечица.

Само часове след голямата новина последваха постове, в които Светлана изкара кирливите ризи на мъжа си и дори предупреди младите жени да не правят същата грешка като нея. Всичко изглеждаше окончателно, след като блондинката дори смени името си в социалните мрежи, представяйки се с моминското си „Василева“.

Е, дами и господа, няма и месец след целия цирк в семейство Гущерови цари любов и разбирателство. Не само това, ами на бедрото на Светлана дори се мъдри прясна татуировка със сърчице и рождената дата на благоверния й – 12 юли 1988.

Гущерова татуировка

Снимка: Инстаграм-профил Svetlana Gushterova (@gushterovasvetlana)

Светлана и Християн море

Снимка: Инстаграм-профил Svetlana Gushterova (@gushterovasvetlana)

Не само това, ами двамата дори позират прегърнати на фона на морските вълни…

Многодетната майка явно е решила да се върне отново към това, което е правила далеч преди да стане съпруга на милионер – да моделства. И очевидно може да си го позволи предвид формите си въпреки четирите раждания.

Гущерова басейн

Снимка: Инстаграм-профил Svetlana Gushterova (@gushterovasvetlana)

Наскоро Гущерова засне фотосесия по доста изрязан бански край басейна на луксозен комплекс, в който семейството й прекарва лятната си ваканция от години. И въпреки че получи много комплименти за визията си, Гущерова бе засипана и с критика отново оскъдните си килограми.

„Приличате на тапициран скелет! Ужасно слаба сте!“, пише й последователка под поста.

Самата Светлана пък, все още не е отговорила нито на комплиментите, нито на упреците по свой адрес. За сметка на това обаче е признала, че „обича водата и иска да бъде русалка“.

Гущерова русалка

Снимка: Инстаграм-профил Svetlana Gushterova (@gushterovasvetlana)

„Обичам те, русалке моя“, й е оставил коментар под поста мъжът й Християн Гущеров.

В същото време все по-усилено се вихрят слухове, че Гущерова ще участва отново в „Биг Брадър“, но дали това действително е така, все още няма потвърждение – нито от продукцията, нито от самата Светлана.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Подви опашка и пак е с него: Светлана Гущерова прости на Християн, даже си го татуира! (СНИМКИ)"

Какво мислите?