img
Home / ЗА МЪЖЕТЕ / По-силна ли е тръпката, когато се поставят залози в реално време?

По-силна ли е тръпката, когато се поставят залози в реално време?

/
/
/
64 Views

Преди да отговорим на въпроса в заглавието, трябва да обясним и каква е идеята на залозите в реално време. Как се правиха залози в миналото? Краткият отговор е: трудно.

Първо отивате за вестник, избирате срещите и след това дебатирате с повелителите на пункта, за да може най-накрая точно те да ви обяснят какъв залог трябва да направите.

Ако никога не сте чували за залозите в реално време, влезте тук, за да прочетете и някои от техните основни предимства, които биха могли да се отразят положително на цялостното забавление. Идеята е, че почти всеки един реномиран и известен букмейкър ще разполага с две секции: „Спорт“ и „Спорт на живо“. Ако първата опция не се променя кой знае колко в посоката на оригиналните залози, освен факта, че са онлайн, то втората няма срок и ограничение за играчите.

Логично е, че идеята зад „Спорт на живо“ ще говорим за липсата на краен срок за решение, по-голяма свобода по време на любимото дерби и дори разположението на микропазари – ориентирани предимно към само едно събитие – фал, пряк свободен удар или дори дузпа. Не е тайна, че популярността на залозите на живо е по-висока, след като букмейкърите добавиха и възможност за пряко предаване. Голяма част от самите оператори ще изискват от един клиент да разполага с депозит в сметката си – обърнете внимание, че дори не се изисква да е направил залог – и след това да разполага със стабилна интернет връзка, която да позволи безпроблемното гледане на срещата.

Има и случаи, в които прякото предаване може да бъде заменено и с интерактивни анимации, които също гарантират на всеки един човек по-дискретно наблюдаване на срещата, както и по-сериозно пестене от мобилните данни. И все пак, нека отговорим на въпроса в заглавието: да, тръпката е по-висока, но не трябва да злоупотребявате.

Какво имаме предвид?

Нека започнем с факта, че когато една среща се раздели на събития, то удоволствието от играта може да е високо, но и рисково. Нямате много време за реакция и всичко ще бъде на предчувствия, а те самите не винаги са точни. Следователно тръпката е висока, но тук идва и още една много важна подробност – трябва да бъдете значително по-отговорни. Не е тайна, че с навлизането на 5G ще е лесно да гледаме дори няколко срещи едновременно, при това с висока резолюция, но спортните прогнози в такава динамика със сигурност не са лъжица за аматьорите или хората с известен опит. Това забавление е дейност най-вече за почитателите с огромен опит и дори професионален профил.

Ако искате да получите максималното удоволствие, то задължително ще трябва да се забавлявате – поне в началото – с минималните залози. Нека приемем, че тръпката остава същата, при това без значение от реализираната печалба. Запалянковците винаги са обичали удоволствието от риска и точно това не може да ги откаже от играта. Следователно тръпката от този вид спортни залози е и наистина висока, ала това е забавление за хора, които осъзнават, че всичко е възможно.

Със съкращаването на времето за реакция, както и за правенето на по-сериозни изследвания и четене на прогнози, тръпката винаги ще е висока, но паралелно с нея и рискът ще се повишава. Друга важна подробност е, че коефициентите винаги изглеждат значително по-високи, но няма оператор, който да не е преценил своя риск и да не знае какво може да предложи на аудиторията си.

За финал искаме да напомним, че всяка една спортна прогноза трябва да носи забавление, а и автоматично позволява на един клиент не само да инкасира по-сериозни победи, но и да се наслади на емоцията, като това не дава гаранция за успех. Нито един оператор няма да даде и точно по тази причина е редно да говорим за разумна и отговорна игра, а не за страст и емоция, която струва скъпо на почитателите в един момент.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook