Разказват играта на циганите, които се гавриха брутално с бургазлии в автобус

циганите които се гавриха брутално с бургазлии

Окръжна прокуратура Бургас образува досъдебно производство срещу две лица от ромски произход заради отвратителните гаври на които те подложиха десетки бургазлии в автобус, научи КОЧ.

БЛИЦ вече съобщи за унизителното поведение на ромите, които се подиграваха с пътуващите в обществения транспорт на Бургас. Самите те са заснели видео, което по-късно са публикували в социалната мрежа фейсбук. Явно с гордост и чувството, че са истински герои сред циганската общност.

А кадрите бяха отвратителни за нормалномислещи, които смятат, че законите трябва да се спазват от всички. Ромите се държат безогледно, крещят и се подиграват с всички, отправят заплахи и на етническа основа.

„Гяури, вашата мама да е.а, преди 500 години турци Ви е.аха, сега ние ще ви е.ем“, казват ромите в прав текст на всички в автобуса, а след това предупреждават шофьора, че дори да се обади на полицията, нищо няма да се случи, „защото на тях никой не можел да им направи нищо“.

Е, оказа са, че са сбъркали! От днес две от момчетата във видеото са подведени под наказателна отговорност по чл.325 от НК – а извършено хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост. Грозят ги до пет години затвор.

От Окръжна прокуратура току-що съобщиха, че ще приложат цялата строгост на закона спрямо тези две лица, тъй като смятат действията им за недопустими. Не е изключено дори обвинението да бъде преквалифицирано в по-тежко, намекнаха от ОП Бургас.

До тази развръзка се стигна само след достойната позиция на съдия Георги Грънчев от Районен съд Бургас. Делото отдавна можеше да е прекратено, а виновниците – да се разминат без никакво наказание, след като неизвестен районен прокурор бе излязъл със становище, че наказателното производство срещу ромите трябвало да се прекрати, тъй като нямало достатъчно доказателства срещу тях.

Съдия Георги Грънчев, след като се запозна с материалите по делото, директно ги изпрати в Окръжна прокуратура с препоръка да се преквалифицират и съдят по-тежко двамата подсъдими.

https://youtu.be/k696gVEiFfs

Блиц

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Разказват играта на циганите, които се гавриха брутално с бургазлии в автобус"

Какво мислите?