Сашо Кадиев втрещи с признание! Няма да повярвате какво прави на ергенското си парти (Снимки)

Sasho Kadiev priznaniq

Събра на Лефкада няколко приятели, денем купонясва, вечер отваря лаптопа

Зависимостта е тежко състояние, от което трудно може да се отървеш. Доказа го и Сашо Кадиев. Водещият празнува ергенско парти на Лефкада, но въпреки това не спира да цъка компютърни игри, похвали се самият той.

Кадиев, който трябва да се ожени за изгората си Ивелина Чоева до дни, е с няколко верни приятели на едни от най-красивите гръцки острови.

Кадиев е заклет геймър

Денем синът на Катето Евро отделя цялото си време на компанията, обикалят плажове, пият коктейли. Но прибере ли се от вечеря, става друг човек. И се отдавана на най-голямата си мания и порок – геймърството.

Кадиев се настанява край басейна, отваря компютъра и започва игра до малките часове на нощта.

„Това е нормално за един обикновен геймър“, пише Сашко под снимката.

Със сигурност Кадиев използва времето, когато е далеч от изгората си, за да цъка. Преди време Ивелина публично заяви, че Сашко ще си има проблеми, ако го хване да играе игрички по време на ваканциите им.

С Ивелина ще се женят съвсем скоро

Иначе Кадиев и Ивелина трябва да се оженят до няколко дни. Сватбата ще бъде скромна, така искали младоженците. За разлика от малкото тържество сватбеното пътешествие ще бъде запомнящо се. Двойката ще прекара няколко седмици на Филипините. Почивката там е подарък от майката на Чоева.

„Островите се намират под Япония, климатът е интересен. Има джунгли, плажове, красиво е. Ще си почиваме, ще се разхождаме и ще опитваме местна храна“, разкри преди дни в интервю бъдещата булка на Сашо Кадиев. Дано не си вземе лаптопа…

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Сашо Кадиев втрещи с признание! Няма да повярвате какво прави на ергенското си парти (Снимки)"

Какво мислите?