„Скромният“ сватбен купон на Мика Стоичкова затвори тузарски хотел за два дни (Снимки)

„Скромният“ сватбен купон на Мика Стоичкова затвори тузарски хотел за два дни (Снимки)

Голямата дъщеря Христо Стоичков Мика, вдигна скромен сватбен купон. Както е известно, първородната наследничка на Камата се врече във  вечна вярност на любимия си Мартин Трайков през миналия месец. Тогава звездната двойка подписа в общината и остави сватбения купон за по-късно.

Е, той се е състоял през изминалия уикенд в тузарски хотел в Созопол.

На партито по случай личния празник на младото семейство присъстват само избрани.  Поканени са роднини на двете семейства и много близък кръг  от приятели.

Причината – Мика и вече законният й съпруг не желаели голямо парти, за което дълго и широко да се говори. Именно по тази причина все още няма нито един кадър от сватбения купон на Стоичкова и Трайков.

Мика се показа по бански от хотела, в който е било тържеството.

„Направихте нашия празник незабравим. Дълбока благодарност“, написа Мика към хотела в социалната мрежа, с което се издаде, че именно там се е състояло пиршеството. Заговори се, че кум на младото семейство е бил и бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев, но към момента това са само слухове.

Въпреки че сватбата е била скромна, целият хотел е бил ангажиран за два дни. И пиле не е можело да припари до него. Гордият татко на булката Христо Стоичков пък е най-деен в танците и забавата.

Стоичкова и Мартин са заедно повече от година. Той е с 2 години по-млад от нея. Михаела вече навърши 36 на 10 юли. И двамата имат по един неуспешен брак зад гърба си. Както и по едно дете от него. Хлапетата на Мика и Трайков са почти на една и съща възраст.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "„Скромният“ сватбен купон на Мика Стоичкова затвори тузарски хотел за два дни (Снимки)"

Какво мислите?