Горещи новини

СЪЛЗИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЛИКНАХА. Всички знаем за рака, но това се криеше. Обичаната от всички водеща Нана Гладуиш е

СЪЛЗИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЛИКНАХА

Драматичната съдба на Нана Гладуиш не се изчерпва само с битката ѝ с рака, който преди пет години тя успешно пребори, но през 2017-а отново призна, че се е завърнал в тялото ѝ.

Още раждането на варненката е белязано от страховита драма, която преживяват нейните родители. Бременността на майка ѝ с нея била напълно нормална и преминала без симптоми, че нещо не е наред. Щом влязла в родилната зала и лекарският екип извадил Нана, се оказало, че няма пулс и не диша. Медицинската диагноза за подобни случаи е асфиксия – безсъзнание, което се дължи на липса на кислород. Като по чудо обаче Нана проплакала и оцеляла, въпреки че семейството очаквало най-лошия изход.

Като дете също не могла да се радва на безгрижие, подобно на връстниците си, защото придобила специфично заболяване, от което заеквала и почти не успявала да контактува нормално. С много воля бъдещата тв звезда преминала и през това премеждие, а за щастливия изход била благодарна на съдбата, защото иначе мечтаната от нея телевизионна кариера щяла да бъде невъзможна.

В момента Нана се намира по средата на втората си битка с онкодиагнозата, като този път лекарите намериха злокачествен тумор в другата ѝ гърда.

Водещата на „Съдебен спор“ премина през тежка химиотерапия, а следващите стъпки от лечението ѝ все още се обмислят от специалистите. Самата Нана споделя, че макар да е минала веднъж през деветте кръга на ада, отново изпитвала страх, най-вече свързан с нейния малък син.

За да се избави от него, Гладуиш започнала да посещава и психолог, който ѝ помагал по-лесно да преминава през изпитанията.

Този път обаче била малко по-обезверена, защото не получила очаквания знак от покойния си баща, който при първата битка с рака ѝ се явил и подсказал, че ще оздравее, пише Пик.

„Този път не се появи и аз дълго време страдах, дори проявявах гняв. Когато човек е бесен, е способен да се обърне срещу всичко и всички. След целия гняв и упреци: „Татко, къде си, защо ме изостави?“, се смирих и си казах, че явно той е продължил напред“, споделя Нана. Тв звездата все още не знаела какво я очаква в бъдеще, но се зарича, че ако умре, то ще е след рака. „Може да е с 5 секунди по-рано, но ще умре преди мен“, казва с типичния си ироничен тон водещата.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "СЪЛЗИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЛИКНАХА. Всички знаем за рака, но това се криеше. Обичаната от всички водеща Нана Гладуиш е"

Какво мислите?