Новините на фокус
Home » СВЯТ » Съществува ли такова нещо като залог без риск?
Съществува ли такова нещо като залог без риск?

Съществува ли такова нещо като залог без риск?

В света на спортните залози е напълно нормално да открием търсенето на така наречения философски камък на спортните прогнози – безрисковият залог. И сигурно се чудите как точно може да съществува такъв, след като родното законодателство ясно посочва и какво е изискването за един залог – да има равни шансове между две страни, които могат да спечелят или изгубят.

Това обаче не означава, че различни оператори не се опитват да ни предложат безрисков залог и възможност за забавление в платформата с помощта на различни облекчаващи функции. Някои от тях могат да редуцират риска напълно, а други да го свалят до степен, в която изхода няма особено значение – къде ще бъде печалбата за един букмейкър в това отношение?

Отговорът се крие във факта, че това не са залози, които винаги ще бъдат налични в платформата на един бранд.

Понякога ще имаме достъп до така наречените безплатни залози – предоставяни на стъпка и на база активност. Друг път ще имаме добри бонуси и промоции, които автоматично ще редуцират риска ни до нула, позволявайки да правим спортни прогнози, при това без да мислим за последствията и още много други. Функцията на парлей залога ще ни изненада и с още нещо – възможността да съчетаваме няколко спортни дисциплини на едно място, за да можем да свалим до голяма степен необходимите средства за правенето на няколко отделни залога.

Макар и това да е добро решение за онези фенове, които вече са определили бюджета си и смятат да се забавляват разумно, това е едно добро решение. Да направите няколко залога с един капитал, повишава не само шанса – все пак избраните срещи обединяват своя коефициент, но също така правят и риска значително по-сериозен. Това не е изненада, а и практиката го показва от времето на множествените залози, когато всеки един човек знаеше, че колкото по-висок е коефициента в една множествена прогноза, толкова по-големи стават и рисковете, но тук говорим за безрискови залози, къде са те?

Истината е, че не са съществували такива, колкото и странно да ни звучи това и колкото и да сме искали да ги има.

Професионалните почитатели на тази индустрия биха споделили, че при разумна и правилна игра, рисковете може дори да не съществуват, ала това е дълъг и понякога болезнен опит, който няма да се хареса на абсолютно никого. В портфолиото на някои от реномираните брандове ще открием и присъствието на специалните залози и други промоции, които на база на активността ще дадат по-добри условия, а с тях ще имаме и доста по-високо предимство и шансове – те не трябва да се разглеждат като гаранция за успех.

Как би изглеждало обобщението?

Няма залог без риск, но има правилно премерен и преценен залог. Това става с помощта на различните анализи и събирането на информация, правилната и детайлна преценка за настоящето състояние. С добавянето на допълнителни промоции и бонуси, залогът може да няма стойност и да не се отразява върху нашия депозит, което пак може да се смята за особен плюс, а с това и загубата се свежда до нула.

Нека не забравяме, че обикновено всяка една промоция е изцяло по желание на клиента, но нашата препоръка е винаги да ги използвате – така имате опит, шансове за успех и инкасиране на печалба, както и удоволствие от играта, а то никак не е малко!

Безрисковите залози съществуват, но от гледна точка на добра преценка и разумен поглед към идеята и шанса за игра.

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*