Тотален обрат със семейния статут на Светлана Гущерова

Totalen obrat sus Gushterova

Два дни след като плеймейтката Светлана Гущерова сподели в социалните мрежи, че се разделя с мъжа си, всъщност се оказва, че не е съвсем така. 

След като бе споделила в Инстаграм, че се чувства измамена от собствения си съпруг и баща на четирите им деца Християн Гущеров, Светлана стигна дори до там да промени фамилията си от Гущерова на Василева, такава каквато й бе през моминските години. Блондинката дори изтри всичките им общи снимки от профилите си.

Двамата официално не са обявили, че се развеждат, но само преди 2 дни милионерската съпруга отново шокира мрежата, като обяви, че двамата с Християн са отново заедно. Това тя потвърди в интервю за „Уикенд“.

Те са на семейна почивка в Гърция, на същото място, на което вече ходят от 3 години.

Светлана се определя като доста импулсивен човек и винаги, когато се случва нещо грандиозно в живота й тя го споделя по в мрежата. Такъв е и този случай, блондинката за пореден път е реагирала импулсивно на случващото се в семейството, но замисляйки се за тези 6 години съвместен семеен живот и четирите им деца, тя решава че е по-добре да се съберат отново, за да имат пълноценно семейство.

„Дължим това един на друг – все пак имаме 4 деца и през годините сме преминали заедно през добро и лошо.“, споделя още тя.

Твоят коментар

Сподели новината

Какво мислите?