Горещи новини

Трагедия! Силвия от Игри на волята загуби най-близкия си човек

Трагедия! Силвия от Игри на волята загуби най-близкия си човек

Силвия от „Игри на волята“, която бе набедена, че използва формите си, за да манипулира мъжете, призна, че е преживяла страшна лична трагедия, белязала живота ѝ малко преди да влезе в екстремното риалити шоу.

Брюнетката реши да разкрие какво преживява и в този момент, като болката от такава тежка загуба едва ли ще си отиде скоро. Майката на риалити героинята почива само преди 3 месеца от цироза, а загубата за Силвия е огромна.

След като отборът на Силните, от който е част и Силвия, допусна две поредни загуби, съотборниците ѝ се настроиха срещу нея, поставяйки я в неизгодна позиция, пише show.blitz.bg.

„Стана ми смешно, когато казаха, че капитанът трябва да изгради стратегията, защото нашето племе от самото начало няма капитан и няма племе! Всички изграждахме стратегията! Така е било досега и така печелим битки!

Сега това е нещо ново, че капитанът трябва да изгражда стратегиите, което е ясно защо! Защото се опитват да прехвърлят цялата вина и загубите върху мен“, обясни се след това Силвия, която беше капитан на племето. А малко след това призна и за личната трагедия, която изживява в душата си.

След като получи серия от хапливи реплики, Силвия се разчувства пред камерата и призна за голямата болка, която изпитва в момента. А дали ще успее да се справи и с двете в рамките на играта, предстои да разберем.

Още от игрите:

Много ми е лошо! Главата ми се върти! Това сподели Кралев и легна на пясъка след поредната борба за територии в „Игри на волята“.

Няколко дни без храна оказаха голямо влияние върху физиката му. През цялото време на надпреварата той беше на ръба да припадне. Много бе изтощен, а явно и прегрят от желанието на всяка цена да спечели племето му.

Черни петна виждам. Прилоша ми, сподели той още при плуването.

Това изпитание ще се запомни най-вече с култовите реплики:

Караолис: Силвия плува като туристка.

Димо: Гешев плува като бяла мечка, но в български зоопарк.

Димо: Пелипенко прилича на Baywatch.

Димо: Малвина е като Yellow Submarine.

Димо: Анита не е Таня Богомилова.

Кралев продължи да не е много уверен и при боравенето с брадвата. Усещам, че ми причернява, залитам. Лошо ми е, промълви той.

Раду е като румънски дървосекач. Миряна е като термит, на свой ред бисер след бисер редеше водещия Димо.

Втори след победителите се класираха Смелите, а Дръзките се връщат на Брега на отчаянието. Явно, както казва Микяй, седмицата на Резиденцията ги е нахранила, но силите им са отишли да смелят храната.

Наталия от племето на Дръзките е поредният участник, напуснал “Игри на волята”. По време на своето гостуване в “След Игрите” тя коментира отношенията в синьото племе, разкри подробности за конфликта си с Гешев и сподели лична история за своя дядо, която я просълзи.

В официалния подкаст на предаването Наталия споделя, че не съжалява, че е напуснала “Игри на волята” сега, защото е влязла в приключенското риалити с друга нагласа. Тя обича да предизвиква себе си, но се определя и като прекалено честен играч, което ѝ е попречило.

Наталия споделя, че винаги е искала да играе с мъже, но причината да не се присъедини към мъжката коалиция е бил Микяй и неговите смесени сигнали. Наталия смята коалицията на Гешев, Павел, Микяй, Десислава и Магдалена за нестабилна. За подготовката си преди “Игри на волята” тя е заложила на пъзелите и на плуването, не толкова на физическата част.

Пред Ваня Запрянова Наталия разказа за конфликтите си с Гешев. Тя се е чувствала неразбрана от него, което много ѝ е тежало. Според Наталия, когато стане въпрос за игрите, двамата говорят на различни езици.

За зрителите на “Игри на волята” най-любопитна беше любовта на Наталия към яйцата. Тя сподели, че 30 яйца на ден се ядат много лесно и не са проблем за никого, но каква е причината да прибегне към яйцата може да разберете в подкаста.

Извън “Игри на волята” Наталия е завършила полицейската академия, въпреки че към днешна дата не практикува полицейската професия. Разказва, че в България професията не е високоплатена и е трудно човек да се издържа със стартовата заплата. Пред водещата на “След игрите” Наталия сподели през сълзи, че най-трудният момент в нейния живот е загубата на дядо ѝ, с когото не е успяла да си вземе последно сбогом.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Трагедия! Силвия от Игри на волята загуби най-близкия си човек"

Какво мислите?