Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Аз подкрепям Мария – момичето, което уби изнасилвача си! Искат да я вкарат в затвора за 12 години, да я защитим!
Аз подкрепям Мария

Аз подкрепям Мария – момичето, което уби изнасилвача си! Искат да я вкарат в затвора за 12 години, да я защитим!

През 2016 г. ученичката Мария от Стара Загора при самоотбрана уби нападателя си Богдан Динев, с прякор Боньо Фаса.

Две години по-късно 20-годишното вече момиче е с повдигнати обвинения и я заплашва затвор до 12 години. В социалната мрежа вече с пълна сила се споделя пост в подкрепа на Мария, момичето, което защити себе си и вече малкото останало от нея, като уби животното, което се изгаври с нея.

Споделете го и Вие, и дано този път „държавата“ защити истината!

Ето го и текстът, който споделят хиляди хора:

„До всичките ми приятели, до медиите, до главният Прокурор Сотир Цацаров, до Министър Бъчварова и цялото кралско войнство на нашата „правова“ държава !!!

Напълно подкрепям Мария – момичето убило изнасилвача си! И срам за нашата система, че вместо сега момичето, което е в шок, да е спокойно и да се образова, тя е обвинена!!! Обвинена, заради това, че е защитила живота, здравето и честта си!
Възхищавам й се!

Всички да се обявим в подкрепа на Мария!!!

Срам за нашата „правораздавателна“ система – разни Ембаци и други ебаци убиват, вилнеят, насилват, а искат това момиченце да лежи самотно някъде между крадци, наркодилъри, убийци…. Боже, пази децата ни!

Споделете или напишете вашето мнение на стената си по темата ….. то се е видяло, че само с обществен натиск може да се случва нещо…“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*