Ако сте родени на някоя от тези 3 дати, то значи имате специална ДУША

Ако сте родени на някоя от тези 3 дати то значи имате специална ДУША

Според науката на нумерологията хората, които са родени на 5 – то, 13 – то и 23 – то число от месеца, са със специални души.

Те са високо интелигентни и изключителна рядкост. Спокойни и уравновесени са, но въпреки това не обичат да бъдат в плен на рутината. Жадни са за нови знания и са на мнение, че който се учи, той ще сполучи.

За предпочитане е тези хора да се украсяват с перли.

Именно те ще ги предпазят от всякакви лоши вибрации и зли очи. Ако сте родени на 5 – то число от месеца, това говори, че сте с остър ум и несравнимо сензитивни. Силната логика и добрите ораторски умения са вашите отличителни черти.

Хората, които са родени на тези 3 дати, обикновено се интересуват от новаторство.

За тях не представлява никакъв проблем да боравят с каквито и да е било иновативни техники. Те се интересуват от всичко, свързано с психология. Имат много приятели около себе си, но пък лесно ги губят, защото не са от най-постоянните.

Много е трудно да излъжете тези хора, защото те обичат да мислят. Нито една промяна не е в състояние да ги извади от зоната им на комфорт. Наред с всичко това са изключително чувствителни и лесно можете да докоснете сърцата им.

Макар, че са здраво стъпили на земята, те се вълнуват от всякакви приключения и емоции. Постоянно са в търсене на любови и запознанства.

Единственото, върху което трябва да работят, според нумеролозите, е да изкоренят това свое непостоянство, което всъщност им създава проблеми в живота. Ако сте родени на някоя от тези 3 дати, бъдете щастливи и горди от това – вашият живот е прекрасен!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ако сте родени на някоя от тези 3 дати, то значи имате специална ДУША"

Какво мислите?