Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Алекс призна истината за Виктор: Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време.
Алекс призна истината за Виктор: Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време.

Алекс призна истината за Виктор: Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време.

Александра Гърдева разбуни духовете с първото си официално разкритие за връзката си с ергена Виктор.

Участничката в риалити формата от няколко седмици пази мълчание по въпроса, появява се както в неговата компания, така и на други мъже, но досега не даваше отговор дали двамата са двойка. Сега обаче това се промени.

В инстаграм профила си Алекс заяви, че най-после е получила зелена светлина да каже истината за взаимоотношенията си с Виктор Стоянов.

„Време е да отговоря на най-задавания въпрос. Много хора ме питат дали съм с Виктор, както и че не съм права да мълча по темата. С Виктор Стоянов ли съм? Не. Ние сме приятели. Той ме придружи на събирането, защото преживях адски много там и той го е видял. С него имам само приятелски взаимоотношения и му пожелавам на него и бъдещата му половинка да бъдат много щастливи заедно.

По време на предаването ако беше взел различно решение, можеше да се случи нещо, но не и сега. Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време. Той обаче е прекрасно момче“, дипломатично завършва хубавицата.

Тя се включи с камера пред дома си и обясни, че си чака таксито, защото ще излиза с приятелки. Алекс отдели време и да благодари на всички, които са я подкрепяли.

Феновете на хипнотерапевтката са меко казано разочаровани. Толкова време чакане и накрая ни разбихте сърцата, леят се възмущения под поста на Гърдева.

„Добре го изиграхте след края на предаването!“, добавя недоволна последователка на красавицата.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?