Горещи новини

Алекс Раева разтърси с това признание: Мразех майка си!

Aleks Raeva mrazila maika si

Признанието на Алекс Раева хвърли мрежата в ступор

Водещата и певица откровено призна, че мразила своята създателка.

Тя изпитвала негативни чувства към майка си, защото тя винаги я подбутвала да прави неща, които на нея не й харесвали като дете.

Родена в семейство на актьори, Алекс Раева инатливо не следва пътя на родителите си, за разлика от сестра си, която също е актриса и преподавателка в НАТФИЗ. Тя завършила вътрешен дизайн и искала да се занимава с това, но животът й посочил друг път.

„Като малка бях много диво дете. И като всяка дете исках да съм свободна да правя това, което ми харесваше. Само че майка винаги ме подбутваше.

Тя е такава и амбициозна, но в хубавия смисъл на думата. Даже не ме е питала искам ли, а аз сама не съм могла да се насочвам към нещата, които ще ми донесат полза.Сега съм й благодарна, че го е правила и ме е насочвала в правилната посока“, откровеничи Алекс Раева.

Майка й била тази, която я накарала да се яви на прослушването за „Шоуто на Слави“, където работи от 2001 до 2006 година като певица.

Днес Алекс Раева не крие, че е продукт не само на своите качества и умения,а и на грижовното моделиране на майка си Наталия Бардская.

След като напуска Слави Трифонов, Алекс развива солова кариера. Тя е водеща на редица знакови предавания като „България търси талант“, „Екс фактор“, Денсинг старс“  и други.

Днес тя се грижи за невръстната си дъщеричка Лия, плод от връзката й с бизнесмена Любомир Палаханов, за когото наскоро се сгоди.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Алекс Раева разтърси с това признание: Мразех майка си!"

Какво мислите?