Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Ангели пазат под крилото си 5 зодии-Вселената ги закриля и винаги им помага
Ангели пазат под крилото си 5 зодии-Вселената ги закриля и винаги им помага

Ангели пазат под крилото си 5 зодии-Вселената ги закриля и винаги им помага

Всички зодии имат своите звездни мигове и дни на изпитания, но някои сякаш са закриляни от самата Вселена в начинанията си.

На тях всичко им се получава с лекота, умеят да минават „между капките“, когато стане напечено, а всичките им начинания са обречени на успех.

Може би сте сред тях? Проверете кои зодии са закриляни от Висшите сили и се намират под ангелско крило :

Овен

Овните редовно се излагат на риск, но винаги излизат цели от него, защото са постоянно защитени.

Обърка ли се нещо, за тях то винаги е знамение, че нещо винаги е над тях.

Близнаци

Близнаците често са внимателни, когато предприемат големи крачки в живота си, но и винаги имат късмет и разчитат на интуицията си, защото дори когато нещо не се получи точно както трябва, сякаш най-силният ангел пазител е над тях.

Лъв

Винаги в центъра на вниманието, лъвовете са активни и трудолюбиви, готови за много подвизи. Умеят да се измъкват от всяка трудна ситуация без страх, защото сякаш за оградени с голям щит.

Дева

Висшите сили винаги помагат на девите, дарявайки ги със силна интуиция и атрактивна енергия. Умеят да избягват неуспехите и да се изправят дори когато се случи да паднат.

Стрелец

Стрелците са като танкове в живота – нищо не може да ги спре. Особено знаейки, че винаги имат късмета в джоба си и някаква мистична сила, проправяща им път. Активни, приключенски настроение и големи оптимисти, богати на много ентусиазъм.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?