Влязъл той да дири любов. Харесал си две момичета, но накрая не успял да избере едно между тях. Труден бил изборът… Дрън-дрън, та пляс! Ама голямо пляс!

Оказа се, че това е абсолютна лъжа и още от самото начало на снимките в Гърция, Алек Младенов е бил наясно, че никоя от кандидатките няма да има шанс с него. Що ли?! Ами първо – щото не ги харесва и второ – щото си има мацка навън.

Ей това лъсна на показ днес, при това черно на бяло и със скрийншот от коментарите, в които участие взима самата водеща Андреа Банда Банда. Нали се сещате, че из светските среди на малка София, в които се движи тя, нищо скрито не остава.

Та така, по същество! Стана ясно, че Алекчо е влязъл в предаването и още на втория ден е изпратил на тайнствената жена съобщение, че иска да се върне при нея, явно обича нея, защото тук никоя не ставала – разбирайте в имението.

Нещо повече – майка му Ксения Младенова също я потърсила – обадила й се по телефона, на същата тази мацка, за да й се извинява от името на синчето си, че видиш ли, сглупило като се навило да влезе във формата.

Андреа Банда направо „изцвили“ как й се иска да сподели цялата тази информация с близо 90 000 последователи, които има в мрежата. Тепърва ще се разбере името, а и лицето на изгората Младенова, а реакциите на Магдалена Томова и Надежда Вишева ще бъдат повече от любопитни.

Източник: Crimesbg.com