Андрей Райчев попиля ППДБ: Преядоха с власт и сега повръщат. Те мразят България, презират я!

Andrei Raichev za PPDB

Политолозите Андрей Райчев и Татяна Буруджиева направиха на пух и прах ППДБ в ефира на БТВ.

„От борба за първо място ППДБ, те започват да се борят за второ. Те взеха власт, която не им се полага. Когато преядеш с нея, обезателно повръщаш. Точно това наблюдаваме сега. Те мразят България, презират я“, каза Андрей Райчев в отговор на въпрос каква предизборна кампания очаква.

„За първи път сме в ситуация, в която една политическа партия не я срам, че нарушава закона. Това води до този голям спад в подкрепата за нея“, обясни Буруджиева.

Изборите у нас протичат в дълбок геополитически контекст, според анализаторите. Георги Лозанов по традиция започна да говори за спецслужбите, които били виновни за дереджето на държавата, а не управниците от ППДБ.

„Винаги се намират едни много лоши комунисти, ченгета и руснаци, които са ни виновни, че ние сме некадърни да управляваме“, контрира го Райчев.

Според него на всяка цена трябва да има правителство, защото ситуацията в Украйна се влошава. „Народът ни има по-особено отношение към Русия, което не е като европейското. От другата правителството трябва да бъде лоялно към НАТО“, уточни Андрей Райчев.

ПИК

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Андрей Райчев попиля ППДБ: Преядоха с власт и сега повръщат. Те мразят България, презират я!"

Какво мислите?