Home » КЛЮКАРНИК » Анелия живее като кралица в палат за 2 млн.! Дворът й колкото футболно игрище
Анелия живее като кралица в палат за 2 млн.! Дворът й колкото футболно игрище

Анелия живее като кралица в палат за 2 млн.! Дворът й колкото футболно игрище

Интервюто на Анелия, в което тя призна че скоро ще се омъжи отново и планира бебе, продължава да се коментира вече две седмици.

Певицата смело разголи душата си и разказа за силната си любов с бизнесмена Любомир Захаринов. Тя посрещна екипа на Нова телевизия в дома си, който обаче остави на единствената си наследничка, за да заживее при новия си мъж. За палата на Анелия медии писаха преди години, но днес не можем да не се възхитим и от двора към къщата.

Той е не само огромен, но и терасиран заради наклона, на който е построена къщата. Дълга пътека отвежда до басейна, който е в единия край на двора. Той може и да не е с олимпийски размери, но е достатъчно голям, за да може да побере дузина шезлонга около него. Оградата е висока и масивна, а красиви кипариси допълнително крият живущите в прекрасната сграда.

Домът и дворът глътнали поне 2 милиона лева, като във фолк средите усилено се коментира, че това е най-скъпият имот, дори този на Константин е по-евтин. Домът разполага с някалко спални, огромна дневна и модерна кухня, както и приземен етаж с кино салон, в който изпълнителката държи огромния си брой награди, пише Hotnews.bg.
Анелия и Захаринов палат
Само преди 2 седмици Любомир Захаринов е задал най-важния въпрос на своята любима Анелия – дали ще бъде негова съпруга. Разбира се, гласовитата брюнетка е казала „Да“, похвали се самата тя в социалната мрежа.

По всичко личи, че двамата се носят на крилете на любовта, а преди малко повече от месец тя му посвети и песен, озаглавена „Любо(в)“, пише Actualno.com. На въпрос пред NOVA дали мисли за дете, тя отговори, че двамата обсъждат тази възможност:

„Той е много добър човек, прекрасен родител, много добър баща, обича децата си. Много щедър човек е, гледа винаги на всеки да помогне. Вълнувам се много, когато мечтая за бебе. За тези неща не се говори много, ако е рекъл Господ. Ако имам бебе, може би ще се оттегля за кратко от сцената, но впоследствие ще съчетавам нещата. Може би ще разредя малко ангажиментите си“, сподели 41-годишната изпълнителка на „Погледни ме в очите“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?