Анелия, ти сериозно ли?!? Певицата към Захаринов публично: Къде си? Мисля те. Добре ли си без мен? (ВИЖ ТУК)

Aneliq se obqsni v liubov na Zaharinov

Преди часове Анелия направи нещо, което мнозина определиха за безумно, абсурдно и дори жалко.

Красивата изпълнителка, която знаем, че от месеци е разделена с уж годеника си Любомир Захаринов, публично изля чувствата си към него. Да, публично – пред очите на стотици хиляди в мрежата.

Анелия пусна своя снимка, над която текстът гласеше: „Къде си? Добре ли си без мен? Аз не ти звъня, но мисля за теб и си говоря сама със снимките ни…“.

Е, това послание наистина втрещи всички, защото е повече от ясно на кого е посветено. Потребителите обаче дори се разгневиха, че Анелия, която е в пъти по-известна и по-красива от Любо, пада в краката му и то пред очите на всички.

„Нали се сещате, че говори именно за него?! За тоя, дето я нарани жестоко и който само можеше да се радва, че жена като нея го е забелязала. И сега какво – тя му хленчи, обяснява му се… Защо го прави?! За да му растат ушите и самочувствието ли?! Не осъзнава ли Анелия, че по този начин той винаги ще има надмощие над нея и най-лошото е, че ще го осъзнава и ще се възползва“, коментират в нета.

Истината обаче е, че Анелия наистина отдаде сърцето и мечтите си на този мъж, който е единственият, показан публично от нея след Коко Динев.

Източник: Razkritia

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Анелия, ти сериозно ли?!? Певицата към Захаринов публично: Къде си? Мисля те. Добре ли си без мен? (ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?