Горещи новини

Антоанет Пепе се изфука: Вижте ми корема 1 седмица след раждането! (СНИМКИ)

Антоанет Пепе се изфука: Вижте ми корема 1 седмица след раждането! (СНИМКИ)

Без следа от огромния корем и то само една седмица след раждането. Малко са жените, които могат да се похвалят с подобно нещо, особено ако са раждали цели три пъти преди това. Е, Антоанет Пепе го направи и то със снимки като доказателство.

Едва седем дни след появата на малката Беатрис на света, Пепе се изфука, че любимият й Иво Карамански – син няма да пипа мазен и увиснал корем. Тя е успяла да се отърве от него като с магия и обясни, че не е правила нищо специално за този ефект.

После обаче явно се усети, че може да подразни много родилки и допълни поста с това, че и тя си има дефектите и чисто женските терзания.

„Невероятно нещо е женското тяло. Ето на, от корема ми не остана и помен само за седмица, но пък имам проблеми с петната по кожата и тук-таме стрии. Петната обаче най-много ме мъчат и само чакам да дойде моментът, в който ще се отдам на мазила и процедури, за да ги изчистя“, сподели Антоанет Пепе.

Сигурни сме, че нейният Иво Карамански пет пари не дава за петната й, защото е доказал, че я обича безмерно. А сега, когато тя му роди и първото дете, ще направи всичко, за да се чувства тя като кралица. За начало всички вече се преместиха в нов и луксозен дом, за който съобщихме вчера.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Антоанет Пепе се изфука: Вижте ми корема 1 седмица след раждането! (СНИМКИ)"

Какво мислите?