Асен Блатечки вдига сватба

Asen Blatechki vdiga svatba

Асен Блатечки вдига сватба, но този път избраницата му не е от артистичните среди. След раздялата си с Диляна Попова родният секссимвол се опитваше да пази личния си живот в тайна, но неотдавна призна, че сърцето му отново е заето.

Вече повече от две години Блатечки има връзка с банкерката Елеонора Янакиева. Актьорът и червенокосата му изгора живеят под един покрив – в апартамента на артиста в центъра на София, и явно се разбират много добре, защото връзката им процъфтява.

Хубавицата Елеонора се занимава с финанси – работи в голяма фирмa за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е била кадър на една от водещите банки в страната. Тя има голяма дъщеря – Мария, и син, когото актьорът гледал като собствен.

Близки на новоизлюпената светска двойка споделят, че Блатечки е влюбен безпаметно и нещата отиват към сватба. Въпреки различнията в професионален план Елеонора и Асен споделят обща страст – пътуванията. Наскоро двамата се завърнаха от романтичен воаяж в Португалия, където прекараха една седмица, през март отпразнуваха 53-тия рождения ден на Блатечки в Лондон, където учи голямата му дъщеря Катерина.

Асен имаше дългогодишна връзка с режисьорката Катерина Горанова, от която е и голямото му дете. Двамата бяха заедно 20 години, но по време на връзката им Блатечки не само постави еленови рога с разклонения, ами ѝ сервира и дете от любовницата си – манекенката Диляна Попова. Впоследствие Катерина би шута на Блатечкии той заживя с Диляна Попова, но малко преди раждането на сина им Борил двамата се разделиха.

Говори се, че Блатечки, чиито авантюри нямат край,трудно преживял раздялата си с Диляна, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. Към днешна дата двамата родители поддържат нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото.

След тежката раздяла Блатечки отново намери утеха в първата си жена Катерина, но актьорът не се промени и те отново се разделиха.
Макар силно да обичаше както Катерина, така и Диляна Попова, той не е имал брак или годеж с нито една от двете. Нещо повече – нито с Диляна, нито с Катерина си е позволявал да се появява в социалните мрежи. С Елеонора обаче не само имат общи снимки, но и самият Блатечки си позволява в интервюта да споделя за новата си любов.

„Досега не сме го виждали толкова влюбен.Двамата са неразделни, постоянно обикалят Европа и са истински щастливи. Нищо чудно скоро да видим и пръстен на ръката на Ели“, коментират авери на секссимвола на българското кино.

Елеонора и Асен обичат да пътешестват

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Асен Блатечки вдига сватба"

Какво мислите?