Горещи новини

Безработен и борещ се със зависимости: как изглежда и живее най-големият син на Пиърс Броснан, когото актьорът изостави (СНИМКИ)

Sina na Piurs Brosnan

Романсът между холивудския секс символ Пиърс Броснан и актрисата Касандра Харис беше много красив. Ефектната блондинка вече имаше две деца, когато срещна известния красавец.

Тогава младата жена дори не очакваше, че любимецът на публиката може да стане грижовен съпруг за нея и втори баща за децата й. В същото време Пиърс, когато разбра, че е луд по Касандра, постъпи като истински мъж. Само година след началото на романса двойката се ожени, а актьорът осинови 9-годишната Шарлот и 8-годишния Кристофър.

Пиърс Броснън и Кристофър

Пиърс Броснан/Кристофър Харис

снимка: Legion Media/Легион Медиа

Пиърс се справя добре с ролята си на втори баща. Касандра е щастлива, че съпругът й приема децата й. Три години след сватбата на двойката се ражда общо дете. Но семейното щастие беше много краткотрайно. През 1987 г. актрисата е диагностицирана с рак. По това време актрисата е само на 39 години. Пиърс уверява съпругата си, че има младо и силно тяло, което определено ще се справи с болестта. Въпреки това Касандра става все по-зле и след 4 години умира.

За цялото семейство загубата е ужасна мъка. Смъртта на Касандра кара Пиърс да стане още по-близък с осиновените си деца. Актьорът продължава да живее с Шарлот и Кристофър. Най-лошо понася загубата на Касандра най-големият й син. От юношеството младежът се пристрастява към алкохола и незаконните наркотици. Тогава Пиърс искрено иска да му помогне. Актьорът се старае да намери на осиновения си син работа. Кристофър е асистент режисьор във филмите на Броснан. Но това не помага.

Вече 20 години известният татко не общува със сина си. Пиърс осъзнава, че не може да се справи със зависимостите на Кристофър и прекъсва всички контакти. Младежът дълго време не се появява на папарашки снимки. Според вътрешни хора Кристофър все още използва незаконни вещества. На последните снимки мъжът изглежда по-зле от осиновителя си, който е с 20 години по-възрастен от него.

Кристофър Харис

Кристофър Харис

снимка: Legion Media

Пиърс Броснан син

Кристофър Харис

снимка: Legion Media

Близките на Кристофър се опитват да му помогнат. Но дори смъртта на сестра му през 2013 г. не го накара да дойде на себе си. Шарлот почина от същата болест, която някога отне живота на майка й. В същото време обаче тази нова обща трагедия не успя да помири Пиърс и Кристофър.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Безработен и борещ се със зависимости: как изглежда и живее най-големият син на Пиърс Броснан, когото актьорът изостави (СНИМКИ)"

Какво мислите?