Без капка срам! Азис разбива брака на културист. Дете плаче за „тати”, докато баща му мърсува

Без капка срам! Азис разбива брака на културист. Дете плаче за „тати” докато баща му „опъва” ром на средна възраст

Азис за пореден път доказа подлата си същност и огромния си егоизъм, подплатен с егоцентризъм. Изпълнителят на „Хабиби” мърсува най-нагло с женен мъж с дете, като по този начин разбива семейството му.

Въпросният мъж се казва Веселин Великов и е културист. Запознал се е с Веско на работното му място, тъй като той работи като фитнес инструктор и е именно такъв на чалгаря.

Веско винаги е бил хетеросексуален, като съпругата му е от направените „кифли” и има фризьорски салон. Двамата имат и малко дете.

Културистът обаче най-вероятно се е подвел по славата, която ще придобие чрез Азис и затова е започнал да го „оправя”. В същото време Азис бил възхитен от мускулите му и от уменията му в леглото.

Заради огромната доза време, която културистът прекарвал с Азис, у дома започнал да отсъства все повече. Това се отразявало негативно на бащинството му и на съпружеските му задължения. Тъй като се връщал изтощен от Азис, все по-често отказвал секс на жена си, което я съсипвало.

Ромският славей на българската чалга изобщо не се притеснявал, че разбива брака на мъжа  до себе си, а мислел само как да му поеме „инструмента”, който бил доста голям. Кралят на чалгата винаги е бил безскрупулен. Иначе нямаше да стигне дотук.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Без капка срам! Азис разбива брака на културист. Дете плаче за „тати”, докато баща му мърсува"

Какво мислите?