Белослава и внучката й сияят на първо фото от морския бряг (Певицата за първи път показа малката сладурана Яна – Снимки)

Белослава и внучката й сияят на първо фото от морския бряг (Певицата за първи път показа малката сладурана Яна – Снимки)

Любимата на всички Белослава за първи път се похвали с малката си внучка Яна. Певицата до сега не бе показвала госпожицата, с която я дари дъщеря й  Божидара в края на предходната година.

Фотото на баба и внучка впечатли последователите на певицата, които са категорични, че двете са много очарователни, а малката е голяма сладурана на първото си море сред морския пейзаж.

Моето малко съкровище, нарича внучката си Белослава. Снимката за нула време събра многобройни харесвания и куп хубави коментари. Като повечето показват колко са харесвани от феновете и двете –  и малката и голямата.

На тези, които са забравили да припомним, че Белослава празнува 50-годишен юбилей в началото на 2024 г.  Когато преживя ужасен инцидент. Бе хваната да шофира с алкохол в празничната си вечер и тогава гръмна огромен публичен скандал.

За щастие певицата се размина само с масов хейт от страна на обществото, но поне нямаше друг трагичен инцидент, но си понесе наказанията.

Белослава Йонова е щастливо омъжена за скулптора Евгени. С когото имат ресторант в столицата и управляват хотел по Черноморието на Лозенец. Само, че според слуховете хотелът бе продаден след скандала и  може би баба  внучка не почиват на нашенското море, а в Гърция, предполагат почитатели на певицата.

Източник: ladyzone.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Белослава и внучката й сияят на първо фото от морския бряг (Певицата за първи път показа малката сладурана Яна – Снимки)"

Какво мислите?