Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Бивша принцеса на Disney помогна на любовник да прикрие двойно убийство заради сватбата им (СНИМКИ)
Бивша принцеса на Disney помогна на любовник да прикрие двойно убийство заради сватбата им (СНИМКИ)
Бивша принцеса на Disney помогна на любовник да прикрие двойно убийство заради сватбата им (СНИМКИ)

Бивша принцеса на Disney помогна на любовник да прикрие двойно убийство заради сватбата им (СНИМКИ)

Бившата принцеса на Disney Рейчъл Мей Бъфет е помогнала на своя приятел да прикрие двойно убийство и да открадне 47 000 британски лири, които те възнамерявали да изхарчат за сватбата си и медения си месец. Според следствието, 34-годишният Даниел Уозняк застрелял двамата си приятели, за да получи парите им, пише в. „Сън“.

Първо Даниел се разправил с ветерана от армията на САЩ Самюел Гер, застрелвайки го с ловджийска пушка. Работата е там, че по време на службата си в Афганистан военният успял да спести немалка сума, на която Даниел бил хвърлил око.

Следващата жертва станала 23-годишната Джулия Кибиш. Мъжът направил нещата да изглеждат така, сякаш Самюел първо я е изнасили, а после я и убил. Но килърът, въпреки пъкления си план, обаче бил хванат няколко дни по-късно.

Даниел бил разкрит заради кредитната карта на ветерана, с която си плащал по време на ергенското парти. По-късно станало ясно, че малко преди убийството престъпникът е търсил в Интернет информация за това, как да скрие тяло, колко силно се чува изстрела с ловна пушка и как да фалшифицира пръстови отпечатъци.

В крайна сметка Даниел е осъден на смърт, докато 31-годишната Рейчъл – бивша актриса и принцеса в Дисниленд – е заплашена от лишаване от свобода за срок от до 3 години и половина. По време на слушанията в залата тя настояваше, че е била само пешка в ръцете на жесток убиец. „Невинна съм. Опитват се да ме натопят, да ме представят за такава, каквато не съм“, твърди Бъфет.

Впрочем, съдебните заседатели са на мнение, че Рейчъл лъже. Окончателната присъда ще стане ясна на 8 ноември.

 

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*