Бившият на Дени завъртя нова красавица, той самият – неузнаваем

Bivshiqt na Deni s nova izgora

Бившият на Денислава от „Игри на волята“ – Дани, тотално прежали блондинката. Мачото отново се носи на крилете на любовта след няколкото раздели с участничка от най-гледаното риалити.

Дени и Дани станаха популярни преди години, когато влязоха в романтичното предаване „Един за друг“. Последва раздяла, а в началото на тази година двамата отново са засичани заедно – ясен знак, че любовта пак ги е събрала.

Е, явно романсът им е приключил, отново и скоропостижно.

Това можем да съдим от последните снимки на Дани. От тях ясно си личи, че мачото си има нова изгора. И това не е звезда от „Игри на волята“ и последния сезон на „Черешката на тортата“, а друга знойна красавица.

На снимката новата изгора на бившия на Денислава държи роза, а под кадрите с нея Дани слага сърце. Близки на мачото признават, че той е с мистериозната красавица от началото на лятото. Вече дори я бил представил на близки и приятели.

Колкото до Денислава, тя все още не успява да намери точния мъж за нея. Въпреки че в работен план на мацката й върви страшно много, в любовен нещата не са розови. Напук на многото кандидати блондинката така и не случвала на мъж.

Пред близки Дени се оплаквала, че има сериозен проблем със силния пол. И се видяла в чудо какви мъже я свалят. За последно сексапилната блондинка имаше авантюра с победителя от „Игри на волята“ – Иван Рълев.

След края на снимките миналото лято двамата се залюбиха. Романсът им приключи скоропостижно, припомня „България Днес“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бившият на Дени завъртя нова красавица, той самият – неузнаваем"

Какво мислите?