Горещи новини

Бившият на Славена Вътова – Юлиан Цолов залюби богаташка любовница

Бившият на Славена Вътова - Юлиан Цолов залюби богаташка любовница

Бившият мъж на Славена Вътова е забърсал любовницата на Иво Гела от Варна – Йолина Александрова. Това научи ексклузивно Ко4 от сигурен източник.

Знае се, че Славена Вътова отдавна няма интимни отношения с бащата на двете си деца, който много скоро може да се озове зад решетките. Българският вълк от Уолстрийт е обвиняем за измами за над 700 000 лв. и очаква окончателната си присъда.

Йолина АлександроваЦолов, за който се носят слухове, че има връзка с шефа на бТВ е закъсал финансово, като в момента го издържа новата му любовница. Йолина също има 1 дете, за което не е ясно дали е от Иво Гела, но така или иначе тя получава сериозни финансови средства от варненеца, но ги дава на новата си тръпка – Цолов.

Любовницата на Иво ГелаЮлиан и Йолина са забелязани в лъскаво столично заведение петък вечерта, а според информаторът ни те са били много интимни. Държели се непрекъснато за ръце, прегръщали се, целували се, а дори ако им разгледаме профилите в Инстаграм ще видим, че двамата се следват.

Юлиан ЦоловКато цяло Вълкът от Уолстрийт предпочитал мъжката компания в леглото, но липсата на финансови средства и затрудненото му положение са го подтикнали да търси нова изгора. Юлиан няма никакви приходи, сметките са му запорирани и дори живее под наем, докато Александрова показва висок стандарт и със сигурност обича да се глези.

Очаквайте още пикантни подробности в Ко4

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бившият на Славена Вътова – Юлиан Цолов залюби богаташка любовница"

Какво мислите?