Горещи новини

Битата актриса Диана Димитрова: Имах интимни отношения с Вергов, той беше разделен с жена си

Diana Dimitrova imala intimni otnosheniq s Vergov

Актрисата Диана Димитрова се яви преди дни в Софийски районен съд на поредното заседание по делото, заведено от Юлиан Вергов за обида.

Вергов не се яви, а беше представляван от своя адвокат Ина Лулчева. Той съди актрисата за обида заради неин статус в социалната мрежа Фейсбук.

„Аз тази публикация не съм я писала в моя личен Фейсбук профил. Мисля, че съм съвременен човек и правя разлика между ФБ профил, страница, група и събитие. Този статус е написан в моята ФБ страница. Кратката предистория за всичко това е много важна и тя е, че на 28 ноември 2022 г. споделих в моята официална ФБ страница 4 снимки, на които се вижда, че върху мен е упражнено насилие.

Мотивацията ми да ги споделя е да предпазя други жени от мълчание. Исках да ги предупредя да не допускат моята грешка. Споделянето на тази дълго пазена тайна беше неразбираемо за някои хора, защото бяха минали повече от 5 години. Мисля, че за насилието няма давност. Публикацията имаше огромен обществен отзвук и прокуратурата се самосезира“, разказа пред съда Диана.

Диана сподели, че след репортаж по темата по bTV получила изтрито съобщение по Вайбър от Вергов. Заради това направила скриншот и дала показания в полицията, като съобщила, че Вергов е лицето, упражнило насилие върху нея.

„Освен професионални и приятелски отношения с Вергов имах и интимни отношения. В този период той беше разделен с майката на дъщеря си, както я наричаше. Не познавам госпожата и никога не съм контактувала с нея. С дъщеря си ме запозна лично, когато я водеше на терен – на снимки. Нашите отношения не бяха тайна за никого. Ние имаме и снимки от публични събития. Дъщеря му ми е споделяла почти всичко, което й се случва в училище и междучасията, както и неща, които мен лично ме обезпокоиха“, разказа актрисата.

„В официалната ми ФБ страница изразих негативната си оценка за Юлиан Вергов, след като прочетох официалното му изявление по случая, като споменава моето име. В него той пише, че съм изпращала съобщения на дъщеря му „чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете. Повярвайте ми – не искате да знаете, какво видях там“.С това изявление той ме дискредитира пред обществото“, каза още Димитрова, съобщи „Труд“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Битата актриса Диана Димитрова: Имах интимни отношения с Вергов, той беше разделен с жена си"

Какво мислите?