Горещи новини

Близки до Нели Атанасова втрещиха: Много е щастлива за бебето, но е и обидена от поведението на Антоанет Пепе!

Kliuki za bebeto na Antoanet Pepe

Само преди ден се случи така чаканото щастливо събитие в семейството на Александър Сано и Нели Атанасова. Синът им Иво Карамански стана татко за първи път и гушна своята малка дъщеричка.

Половинката му Антоанет Пепе, за щастие, имаше безпроблемно раждане като и тя, и бебето са добре.

Знаем, че Пепе вече е опитна в това, защото има три деца от двама предишни мъже, но всяко раждане си е особено и специфично по своему, затова и до последно всички се тревожат, което е нормално.

Щастливата вест за бебчето обаче била леко помрачена от постъпката на родилката, която разочаровала Нели Атанасова. А именно – момиченцето не е кръстено на нея, нито дори носи първата й буква, а се казва Беатрис. Като всяка баба и то първескиня баба, Нели се надявала и си мечтаела детето да е кръстено на нея, още повече, че е момиче.

„Не знаем защо Антоанет направи това, но причината не е в Иво. Той щеше да е доволен ако направят жеста към Нели. Антоанет обаче се закучи и той, нали я обожава, не направи никакъв проблем. Нели също си замълча, защото е добра и умна жена Тя никога, при никакви обстоятелства, не би повдигнала въпроса, защото счита, че е унизително, но не може да скрие, че й стана неприятно“, разкриха близки до Нели и Сано.

А самият Александър Сано още не е виждал внучка си, защото снима на Филипините.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Близки до Нели Атанасова втрещиха: Много е щастлива за бебето, но е и обидена от поведението на Антоанет Пепе!"

Какво мислите?