Близки на Камелия: Няма значение, че Баян е взет, те са прекрасни родители! Но имат огромен страх… (ВИЖ ТУК)

Nqma znachenie che Baqn e vzet te sa prekrasni roditeli

След като и най-голямата им мечта се сбъдна, Камелия и Цветин могат твърдо да заявят, че са познали щастието. Пълното щастие.

Двамата се обичат от десетилетия, верни са един на друг и единственото, което им липсваше, вече е в обятията им – дете. Малкият Баян е здраво и изключително красиво момченце, на което те дават цялата си грижа и любов.

Близки до семейството обаче разкриха шокиращо, че има нещо, което тормози родителите и особено Камелия като жена. И то не е свързано с приказките дали малчуганът е роден или осиновен от нея, а с него много по-сериозно.

„Няма никакво значение, че Баян е взет от сурогатна майка, той реално е дете на Ками и Цветин, които са истинските му родители. Защото е важно не кой те е направил и кой те е родил, а кой бди над теб и кой те прави човек. Затова и двамата са много щастливи, но ги тревожи само да не би някой ден биологичната майка да се появи и да си търси детето.

Да, може и да звучи като по филмите, не един и два са правени по този сюжет, но всеки човек би се замислил. Няма как да не ти мине през ума, особено ако си обичаш детето“, разкриха източниците.

Все пак Камелия се научила да отхвърля тези мисли и страхове, и да вярва, че съдбата им е подарила това чудо с причина, а причината е, че тримата са идеалното семейство.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Близки на Камелия: Няма значение, че Баян е взет, те са прекрасни родители! Но имат огромен страх… (ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?