Близки на Станка Златева с грозната истина: Ето защо не иска да чуе за мъж и ще бъде самотен родител!

Stanka Zlateva ne iska da chue za muj

Шампионката ни Станка Златева ще има дете или поне това е голямата й мечта.

Както вече стана ясно, тя се е подложила на първите безплатни ин витро проби за осеменяване, но резултат е нямало, така че занапред ще бъде принудена да си заплаща процедурите. Те не са никак евтини, струват хилядарки, но чаровницата от Крушаре е решена, че нищо няма да я спре да стане родител.

Самата боркиня от дълго време насам е споделяла, че иска да си има дете, но не можеше да намери мъж, който да стане неин съпруг и достоен баща на бебето й. Затова и днес напълно се е отказала да се събира с някого, а решението й е твърдо.

Близки до Станка разкриха причината – последният й приятел бил капката, от която чашата преляла. Той, както и други преди него, изневерявали на Златева, лъжели я и на практика я принудили да спре да вярва в мъжете.

„Станка има приятели мъже, но толкова – само приятели. Тя е наясно, че масата кретени са били с нея, заради името й, а видят ли й гърба, хукват по евтини и празноглави селски пръчки. Нашата Станка е човек с огромно сърце, сериозна и искаше нормално и здраво семейство. Затова и ще си гледа детето сама, дано й се получи да зачене и роди успешно, а няма да търпи някакъв пръч, само за да казват хората, че имала мъж в къщата си“, разкриха източниците.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Близки на Станка Златева с грозната истина: Ето защо не иска да чуе за мъж и ще бъде самотен родител!"

Какво мислите?