Богатият й мъж й сложи силикон, а Симона Пейчева щедро го показва на плажа! (ето как върти Петко на пръста си – СНИМКИ)

Simona Peicheva sys silikon

Както знаем, тя успя да го разведе с жена му и да го вземе за себе си. Мнозина я кориха, но Симона Пейчева държи здраво юздите на богатия си мъж и не иска да го изпусне за нищо на света.

Да, говорим за строителния бос Петко Петков, който преди нея имаше съпруга и дъщеря. С двете обаче той не се е показвал от години и ако относно бившата му това е нормално, то относно родната му щерка не е…

Не е ясно в какви отношения са дъщеря му и Симона Пейчева, но Петко гледа нейния син като свой, а на гимнастичката не отказва нищо. Помним, че преди време тя се похвали как всичко й било скъпо и носела само маркови дрехи и луксозни аксесоари – демек била повече от „простолюдието“. Тогава се вдига страшен шум в мрежата и мнозина здраво я наковаха.

Днес Пейчева пак се фука, но този път със силиконовите цици, които й постави мъжът й. Тя беше плоска като дъска, което е нормално за повечето гимнастички – не може едновременно да си слаба като чироз и да си надарена с пищна пазва…

„Петко й ходи по свирката, защото му прилага разни хватки и чалъми в леглото. Пластична е и умее доста палави неща, а на един мъж на средна възраст какво повече му трябва, за да изплези език и да хлътне като шаран“, коментират запознати.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Богатият й мъж й сложи силикон, а Симона Пейчева щедро го показва на плажа! (ето как върти Петко на пръста си – СНИМКИ)"

Какво мислите?