Горещи новини

Бойко Борисов: Аз където плюя, не лижа!

Бойко Борисов: Аз където плюя, не лижа!

„ПП-ДБ трябва първо да обявят кой ще им е кандидат за премиер, а тогава да искат подкрепа. А те не мислят да има правителство. Това е ужасната истина.

Слушах Андрей Цеков, когато г-жа Цънцарова го попита – кой ви е кандидатът за премиер – той казва не знам. Те се явяват на избори, признават, че никой от техните хора и лидери не става. Те се изчерпаха за месеци.“. Това заяви Бойко Борисов в Петрич.

И продължи: „Нашият вариант е партийните лидери да са в управлението или ярки политически лица – партията стоеше зад проф. Габровски, Росен Желязков. От тях се очакваше да предложат нещо – ПП-ДБ.

Те искат да го скрият, неутрален човек да им подкрепи правителство от „Възраждане“. И те започнаха друга песен да пеят. Костадинов от „Възраждане“ им подвиква“ Вчера ми драскате като котета по вратата“ – на ПП-ДБ. Лично го чух. Кои са тези дето драскат? Кирил Петков твърди, че заедно с БСП и „Възраждане“ ще правим правителство. Крадецът вика дръжте крадеца.. Кой ви е кандидатът?

Кажете сега, за да знаем дали го одобряваме или не. Ако ще работим заедно – да кажат кой ще е премиерът им и да мислим дали ще приемаме.“

Лидерът на ГЕРБ е категоричен:

„Аз където плюя, не лижа. Нищо не ми е причинил Пеевски, за да почна да говоря против него като тях. Дали ще работим занапред – не знам. Те правят сметка с тайно мнозинство с „Възраждане“ да си направят правителство. Те трябва да го кажат.

Не е тяхна работа с кого ще сме опозиция. Всеки ден по 1 милион излиза от джоба ни за Турция покрай Боташ – без никакъв ефект. Те го подписаха. Лъжеха за дерогацията. Този четиригодишен хаос и мизерия трябва да приключат“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бойко Борисов: Аз където плюя, не лижа!"

Какво мислите?