Home » БЪЛГАРИЯ » Бомба в Ко4: Ето го суданецът Мажди, който нападна съпругата на Волен Сидеров!

Бомба в Ко4: Ето го суданецът Мажди, който нападна съпругата на Волен Сидеров!

Мажди Гандур е суданецът, който нападнал съпругата на Волен Сидеров – Деница.

Припомняме, че инцидентът стана в петък вечер, когато мъжът ударил автомобила на Деница, след това я засякъл и я атакувал вербално.

Мажди ГандурОт профила на Гандур във Фейсбук става ясно, че мъжът е бил в армията и има снимки с оръжия. Агресивният суданец е родом от Хартум. В социалната мрежа той е посочил, че живее в София.

Суданец нападна Деница ГаджеваКакто ексклузивно медията ни съобщи, лидерът на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров разкри, че Мажди Гандур е управлявал автомобила без да има валидна книжка. Първоначално от МВР не съобщиха в бюлетина, а по-късно разкриха, че на мъжа е написан акт, а регистрационните табели на колата му са свалени. Пред ПИК Волен Сидеров изрази опасения, че МВР се опитва да прикрие цялата истина по случая.

Суданец нападна жената на Волен СидеровПрави впечатление още, че под една от снимките на Мажди във Фейсбук негов приятел пише:

„Да, отиваме на война“. А суданецът му отговаря: „Да, братле, скоро, животът се нуждае от малко време.“

От партия „Атака“ изразяват своето недоволство от работата на КАТ, тъй като алкохолната проба на Мажди Гандур е взета два часа след нападението.

Кой е Мажди Гандур

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?