БОМБА: Едрогърдата Гери Дончева роди второ дете в пълна тайна! (никой не знаеше, че е бременна – СНИМКИ на бебето)

Geri Doncheva rodi

Знаем я най-вече с едно – огромният естествен бюст, с който навремето проби в реклама за имитация на сирене. Да, разбира се, че говорим за Гери Дончева, която се пробваше и като певица, освен като модел, но с музиката така и не проби.

Преди години Герито създаде семейство с Емил Янков, който е директор на столична болница. Двамата имат едно момиченце, кръстено Маги, но никой и не подозираше, че Дончева е бременна с второ. Е, не само е била бременна, но и е родила преди два дни.

На 5 септември на бял свят се е появил синът им с Емил, който ще носи името Александър. Бебето и майката се чувстват чудесно, а малкото момченце се е родило с почти перфектни мерки. Това оповести самата родилка преди часове като пусна две снимки от болницата с бебето.

Гери Дончева не е споменала нито дума в месеците, когато е била в трепетно очакване, а и много добре е внимавала какви снимки публикува. За бременността й са знаели само най-близките около нея хора и тези от семейния кръг, разбира се.

„Много жени са суеверни и се боят да обявяват такива важни неща предварително, а и Гери отдавна не е в полезрението на медиите, не е чак толкова интересна към днешна дата, че да „бие тъпана“, коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "БОМБА: Едрогърдата Гери Дончева роди второ дете в пълна тайна! (никой не знаеше, че е бременна – СНИМКИ на бебето)"

Какво мислите?