Бомба! Радина се наконти и се показа с нов мъж, Деян Донков с презрение: Ще си го… (ВИЖ ТУК)

Radina se pokaza s nov muj

Историята между Радина Кърджилова и Деян Донков от драма, замяза на латино сериал. След като отдавна вече и двамата потвърдиха, че са взели категоричното решение да се разделят, всички очакваха, че нещата ще се успокоят и всеки от тях ще поеме кротко по пътя си. Но не…

Деян и Радина не само продължават да отказват да играят заедно на една сцена, но си правят сцени в живота, особено Кърджилова. Близки до актрисата разкриха, че тя още има силни чувства към Деян и макар да знае, че връзката им е обречена, прави всичко, за да го дразни и да предизвика ревност у него.

Последното й безумие бе да се покаже с нов мъж, непознат за обществеността, до когото вървеше из столицата с широка усмивка и наконтена като за кабаре в Париж.

Кърджилова, която винаги е била скромна на вид, сега се беше гримирала усърдно и в ярки, тежки цветове, облечена като Жената Вамп, че и покатерена на високи токове. Под ръка с мачото, който очевидно й е само приятел, но го играе любовник, Радина влязла в заведение, намиращо се съвсем близо до настоящата квартира на Донков.

Е, уви. Деян не само не изревнувал като разбрал, но и се разсмял на инфантилните й идеи и заявил, че ще си го премести… Това разкриха близки до него източници, на свой ред учудени от поведението на Радина Кърджилова.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бомба! Радина се наконти и се показа с нов мъж, Деян Донков с презрение: Ще си го… (ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?